Security Warning Hatası

media 4932

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Bilgisayarı açarken Security Warning çıkıyor ve kilitleniyorsa Windows' a virüs bulaştı anlamına geliyor. Security Warning nedir nasıl temizlenir nasıl kaldırılır?

“Security Warning” Virüsü
 

teknik destek

“Security Warning” Virüsü Nasıl Kaldırılır Aldığınız uyarı sahte bir uyarı amaç paranızı çalmaktır. Aşağıdaki adımları uyguladığınızda çözüme

ulaşamadığınız’da  “f8” ile “Komut Sistemi ile Güvenli Mod” u seçipçıkan siyah ekrandaki bölüme “msconfig” yazıp enter dedikden sonra çıkan bölümlerde ”Sistem Geri Yüklemeyi” çalıştırıp sorunsuz tarihle ileri ve son eğer olmazsa siyah ekrana“Explorer.exe” yazıp enter çıkan bölümden denetim masasından kullanıcı hesaplarından yeni kullanıcı oluşturarak bilgisayarınızı yeni kullanıcı adı ile açınız yada sistem geri yükeleme ve virüs taramasını çalıştırınız.

(Malwarebytes) Sahte virüs programıdır ile virüsü temizleyebilirsiniz. Tabi f8 ile açtıktan sonra. Eğer açılmazsa f8 ile komut sistemine gelip explorer exe yazıp enterlayarak ulaşabilirsiniz.

Not: Windows 7 yada Windows 8 işletim sistemi kullananlar modemi ve bilgisayarı kapatıp bilgisayarını zı açar açmaz “f8” tuşuna hızlı hızlı süekli basıp çekip şu uyarı geldiğinde bırakabilirsiniz “Bilgisayarı Onar” > “Dil” > “Kullanıcı adı” (eğer şifre koydunuzsa şifrenizi giriniz koymadınızsa kullanıcı adını tuşlayıp ileri > “Sistem Geri Yükleme” yada “Sistem Restore” yi seçip sorunsuz tarihi tuşlayıp ileri son bu adım 3-4 dk sürer sonra bilgisayar yeniden başlar. 

“Security Warning” 

Eset Online Virüs Taramasını Çalıştırdığınızda Tüm Kutucuklar İşaretli Olmalı !

Son Güncelleme: 26.04.2017 14:01