Search.sweetpacks.com Nasıl Kaldırılır

media 592

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

search.sweetpacks.com nasıl değiştirilir,search.sweetpacks.com nasıl google yapılır,virüsü silmek,virüsü temizleme programı,internetten silme

Sahte virüs programlarını ve virüsleri temizleme yöntemleri:
Chrome’dan ayarlar sekmesinde arama bölümünden arama motorunu google olarak ayarlayabilirsiniz eklentiler adlı bölümden de tüm eklentileri siliniz

Google Chrome için “search.sweetpacks.com” Nasıl Kaldırılır Avast ve Avira virüs temizleme tarayıcı temizleme uygulamasını kullanabilirsiniz.

teknik destek

1- İlk olarak masaüstünüzde bulunan Google Chrome kısayoluna sağ tıklayarak özellikleri seçin.

2- Daha sonra açılan özellikler menüsü altından kısayol sekmesini seçerek, burada bulunan hedef bölümündeki dosya konumunu düzenlememiz gerekiyor.

3- Hedef bölümünde “C:UsersMystrandelAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe http://search.sweetpacks.com Nasıl Kaldırılır ” şeklinde bir dosya konumuyla karşılaşacaksınız.
 

                 “search.sweetpacks.com” Nasıl Kaldırılır
  
Eset Online Virüs Taramasını Çalıştırdığınızda Tüm Kutucuklar İşaretli Olmalı ! sistem yeniden başladıkdan sonra başarılı uyarısı verdiği takdirde sorununuz çözülmüş olacak eğer isterseniz aşağıda Malwarebytes yazılımını indirip tarama yapabilirsiniz!
Son Güncelleme: 01.05.2017 20:25