Galaxy S7 modeli en çok satanlar listesinde

media 2054

Son güncelleme 2 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung markasın ait telefon modelleri arasında bulunan ve en çok satanlar listesinde olan Galaxy S7 telefonu 2017 yılı satış rakamları ne kadardır?

Samsung markasının en son çıkan modeli olan ve amiral gemisi konumunda bulunan Galaxy S8’in çıkmasından iki haftalık geçmesine rağmen bir önceki modeli Galaxy S7 modelinin satış rakamları halen yüksek seviyede gezmektedir.

teknik destek

Samsung Galaxy S7 modeli geçen aylarda yaptığı satışlar ile halen en çok satanlar listesinde olduğunu gösterdi. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri 2017 yılının ilk çeyreğindeki satışları ile en çok satanlar listesindeki yerini korudu. Peki 2017 yılı ilk çeyrekte Galaxy S7 modeli ne kadar sattı.

Galaxy S7 modeli en çok satanlar listesinde

Galaxy S7 modeli en çok satanlar listesinde

Bu yıl içerisinde yapılan ve akıllı telefonların satışları hakkında hazırlanan raporlara göre Samsung firmasının 2016 yılında çıkardığı amiral gemisinin satışları hakkında bilgi vermektedir. Geçen yıl içerisinde bu gözde telefon modeli iyi bir satış grafiği çizmişti. Bu satış grafiğini 2016 model Galaxy S7 2017 yılında da bu rapora göre devam ettirdiği görünmektedir.

Mobil pazar araştırması yapab lşirketlerden birisi olan  Strategic Analytics Gaalxy S87 modelinin 2017 yılında yaptığı satış rakamlarını açıkladı. Araştırma şirketine göre Galaxy S7 bu yılın ilk çeyreğinde 55 milyonluk bir satış gerçekleştirdiğini yazdı.

Daha önceleri Samsung firmasının yaşamış olduğu talihsizlikler sonucunda satış rakamları olumsuz etkilenmişti. Bu talihsiz olay hepinizin bildiği gibi Galaxy Note 7 telefon modelinde yaşanan patlama sorunuydu. Galaxy Note 7 modelinde batarya patlamaları yaşanması haberleri neredeyse her ay çıkmaktaydı. Bu durum karşısında firma bu telefon modellerini piyasadan kaldırma kararı aldı. Tüketiciler bu özellikli telefonun kaldırılmasından sonra Galaxy S7 modeline yöneldiler. 

Yukarıdaki durumunda etkisiyle ve Samsung firmasının fiyat politiklarını güncelleyerek kampanyalarda yapması bu satışları tetiklediğini söyleyebiliriz. Samsung firması şuana kadar 92.8 milyon telefon satışı gerçekleştirdi. Galaxy S7 modeli bu satış içerisinde %23’lük kısmı oluşturmaktadır. Tabiki bu satış rakamları Galaxy S8 modelinin dağıtımını tamamlamasıyla düşecektir.


Galaxy S7 Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi

Galaxy S7 Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi
Son Güncelleme: 03.05.2017 16:34