Galaxy Note 5 Android Performans Güncellemesi

media 2761

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy Note 5 Android Performans Güncellemesi

Samsung, Galaxy Note 5 için Android 6.0 güncellemesini Aralıkta yüklemeye açacak. Yeni sürümü indirmeye açılmadan, performans için bir güncelleme yayınladı.

Samsung, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini net bir tarih olmasa da gelecek ayın sonlarına doğru yayınlaması bekleniyor.

teknik destek

Güncelleme her zaman ki gibi Türkiye dahil bir çok ülke için ilk yayınlanan listede olmayacak. Ama öngörüm Android 6.0 Aralık ortalarında indirmeye açılacağı. Tabi Türkiye için Aralık sonu gibi görülüyor.

Samsung, Galaxy Note 5 cep telefonu için yayınlanan paket içeriği Türkiye dahil genelinde, bazı sorunların (Full HD 60 FPS video kaydında oluşan sorunlar) çözümüperformans ve güvenlik iyileştirmeleri içeriyor. Ama performans ön planda bir güncelleme oldu. Güncellemenin boyutu 81.92 MB.

Galaxy Note 5 cep telefonda Android güncellemesi nasıl yapılır: Menü / Ayarlar / Cihaz hakkında / Yazılım güncelleştirme

Samsung, Galaxy Note 5 için Android 6.0 güncellemesini Aralıkta yüklemeye açacak. Yeni sürümü indirmeye açılmadan, performans için bir güncelleme yayınladı.

Son Güncelleme: 30.11.2015 18:56