Pubg Mobile şikayetle hesap kapatma oyuncu engelleme

media 191

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Pubg Mobile şikayetle hesap kapatma veya oyundan attırmak için ne yapmalıyım diyenlerin bazıları kaç kişi şikayet ederse hesap kapatılır şeklinde yazıyor.

PUBG Mobile oyuncu engelleme, rahatsızlık veren kişilerin yaptıklarının sonucu aynı yerde oynamak istemeyenlerin tercih ettiği bir yöntemdir. Bazı hesapların profili gizli olduğundan dolayı oyuncuyu engelleyemiyorum şeklinde yardım talaplerine dönüşebiliyor. Burada onunla arkadaş olacaksınız ve sonra engellemeyi deneyeceksiniz.

teknik destek

Pubg Mobile şikayetle hesap kapatmak isteyenler içinde önemli bir uyarımız olacak ve kaç kişi şikayet ederse kapanır sorunuzun yanıtını da bu yazımızda bulacaksınız.

Geliştiriciye kişiyi şikayet ederseniz;

  • Yapılanın durumuna göre liyakat kaybıyla cezalandırma. Hemen peşinden tekrarı durumunda daha yüksek kayıp cezası uygulanır.
  • Hile durumlarında tekrarlama veya büyüklüğüne göre geçici engel veya kapatılma gelebilir.
  • Bildirilen durum o oyuncuda bulunmuyorsa duruma göre sık yapılan başvurularda size bir yaptırım uygulanabilir. Örnek iletme engeli veya profil engeli gelebilir.
  • Takım içinde çıkan problemlerde büyüklük durumuna göre incelemeye alınır.

Pubg Mobile kaç kişi şikayet ederse kapatılır sorunun yanıtı şöyle olacak:

İletişimde neden durumunun hesapta olması şartı ile buradaki sayı kavramı işleme alınmayı hızlandıracaktır. Çoklu büyük çapta yapılan bildirimlerde ise çok hızlı işlemle sonuçlanabilir. Eğer iletilen oyuncuda yoksa bir şey yapılmayacağınız düşünüyoruz. Çok talep iletilmişse tedbir amaçlı oyuncu hesap doğrulaması veya geçici bir engel ile sonuçlanabilir.

Kasıtlı şekilde sağı solu şikayet edenlerin hesaplarına yaptırım gelebilir. Boş yere meşgul edilmenin de bir cezası olacağını söyleyebiliriz.

Yanlış yapan oyunculara kaç günde kapatma gerçekleşir veya işlem uygulanır diye merak ediyorsanız yine yoğunlukla alakalı diyeceğiz. Normal şartlarda 1 hafta içerisinde deniliyor.

Sizin hesabınızla alakalı bir sorundan dolayı hesabınız üzerinden bildirimde bulunamıyorsanız o zaman normal talep formunu web sitesinden doldurunuz. Bunun için Pubg Mobile iletişim haberimize bakmanızı öneriyoruz.

Pubg Mobile şikayetle hesap kapatma oyuncu engelleme

PUBG Mobile oyuncu engellemek için yapacaklarınız şunlar:

  • İlgili oyuncunun profiline giriniz.
  • Engelemeyle alakalı seçeneği göreceksiniz.
  • Görünmeyen profillerde kişiyle arkadaş olunacak ve sonra engel işlemini yapabileceksiniz.
  • Başka oyuncuların hesaplarından da inceleyebilirsiniz.
Son Güncelleme: 03.11.2020 08:13