PUBG Mobile 10 yıl ban kaldırma şikayeti

media 734

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Ping sorunu veya oyunda kasılma olduğunda Wifi bağlantısını değiştirip mobil veriye bağlandığınızda 10 yıl ban cezası alabilirsiniz. Ban kaldırma gibi iletişim yolları arar durursunuz.

Wif üzerinden PUBG oynarken ping sorunundan dolayı mobil veri açtığımda oyunda çıkış yaptı ve 21/11/2029 tarihine kadar banlandığımı belirten birmesajı ekrana geldi diyenlerden misiniz? PUBG Mobile 10 yıl ban cezası alanların sayısı son 1-2 yıldır çok fazla arttı. Gelen şikayetlerden bazıları ip değişti, başka wifi bağlantım veya hücresel veriye bağlandıktan sonra ban cezası aldım oluyor.

teknik destek

Çoğunlukla alışık olduğumuz ban cezalarının çoğu hile yapıldığı tespit edilen oyunculardan ibarettir. Hile programları veya buna benzer uygulamaların oyun kurallarına aykırı olduğundan geliştiricinin otomatik denetlediği az yapay zekalı botların tespit ettiği bir durum.

PUBG Mobile 10 yıl ban cezası nedir?

Çoğunlukla hile olarak algılanan davranışlara verilen ceza 10 yıl ban oluyor ve şu an için 2029 ve gelecek yıl itibaren 2030 tarihine kadar ban yediniz şeklinde olacak. Bazen 3 ay ban, bazen 6 ay veya 1 yıl ban cezasıyla karşılaşılabiliyor.

Alınan ban cezalarının çoğu için yapılan başvuruların sonucu olumsuz oluyor. Bu duruma şikayet etmek için tüm kapıları zorlayanlarla ara ara karşılaşıyoruz. Hatta dava açacağını yazanlar dahi oluyor.

Ping yüksek veya ping düşük diyerek oyun sırasında internet bağlantısını değiştirme veya ping düşürme gibi programlar kullandığınızda ban cezası alma olasılığınız olduğunu unutmayınız.

PUBG ban kaldırma başvurusu nasıl yapılır?

  • PUBG Mobile müşteri hizmetleri yazımıza giriniz ve buradaki bağlantıları kullanınız
  • Genel sorunu iletme bağlantısı support.pubg.com/hc/tr/requests/new
  • PC ve mobil için Steam olan seçeneği seçiniz
  • Dönüş yapılacak iletişim mailini yazın
  • Sorunu seçin
  • Dil ve oyun kullanıcı adını ve takma adını yazın
  • Konu ve açıklamasını düzgün şekilde yazınız

PUBG Mobile 10 yıl ban kaldırma şikayeti

Son Güncelleme: 27.11.2019 19:43