Paypal Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

media 2489

PayPal hesabımı Türkiye' de kullanabilir miyim? Türkiye hariç başka bir ülke PayPal hesabı açabilir miyim? PayPal' ın Türkiye müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

teknik destek

PayPal‘ dan paramı nasıl alabilirim çekebilirim? Birisi PayPal hesabıma para gönderirse ne olur? PayPal nakit kartımda param varsa çekebilir miyim kullanabilir miyim?

PayPal’ın BDDK lisans başvurusu kabul edilmediğinden dolayı PayPal Türkiye’ deki hizmetlerini durdurmak zorunda kaldı. PayPal resmi sitesinde yer verilen basın bildirisinde artık Türkiye’ de hizmetlerinin olmayacağını ama yine başvurularının devam edeceğini aktarıldı. Önemli bilgi olarak’ ta Türkiye kullanıcıları PayPal ile iletişime geçmek istediklerinde yoğunluk nedeniyel ulaşamayabilecelerini yada çok fazla hatta kalabileceklerine de yer verildi. Aşağıda PayPal ile iletişime geçilebilecek tüm bilgiler yer almaktadır.

teknik destek

PayPal Türkiye müşteri hizmetleri telefon numarası: 444 77 01 genel PayPal müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası +353 1 4369128 (uluslararası arama ücreti yansır) ve paypal.com/selfhelp/ home sitesinde ve [email protected] com mail adresinden PayPal’ dan yardım alabilirsiniz. PayPal hesaptan para çekme aktarma nasıl yapılır?

Paypal Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Var Mı?

Paypal Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Son Güncelleme: 28.03.2019 22:02