Paribu giremiyorum açılmıyor bir hata oluştu

media 128

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Paribu açılmıyor bir hata oluştu (server error) ve service unavailable hatalarını alanların yapacakları ve dikkat etmeleri gereken hususlarda söz edeceğiz.

Paribu girdiğimde server error, service unavailable ve bir hata oluştu sorunu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Bu sıkıntı ara ara BTC Türk uygulamasında da görüldü. Nedenin kripto paralarda ani bir düşüş olmasından dolayı çıkmıştı. Esas Bitcoin’ de görülen düşüş neredeyse tüm kripto paraları etkilemişti. Bu da kullanıcıların bir anda sisteme yüklenmesinden dolayı çıkmıştı.

teknik destek

Açıklama kısmında belirttiğmiz uyarılar yoğunluk dışında pek karşınıza çıkacağını düşünmüyoruz. Bunlar server hatası yani sunucularda yaşanan sorundan dolayı ortaya çıktığını belirtebiliriz.

Paribu giremiyorum açılmıyor diyenlerin ilk kontrol edeceği yerler şunlardır:

  1. Tarayıcı ve uygulamadan deneyiniz.
  2. Başkalarında var mıdır diye forumlarda ve sosyal medyadan araştırınız.
  3. Varsa güvenilir başka bilgisayar / telefonla ve internetle deneyiniz.
  4. Şüpheli davranışlarda güvenlik duvarının devreye girmesi nedeniyle geçici bir süreliğine kısıtlanabilirsiniz.
  5. Web sitelerinden destek talebini gönderebiliyor musunuz diye kontrol ediniz. (Sol aşağıda)
  6. Telefon numarası ile çağrı merkezine çoğunlukla ulaşılamayacak. Yoğun durumlarda destek butonu ve e-posta üzerinden iletmeniz önerilecektir.
  • Paribu destek talebini göndermeniz için mail adresi [email protected]

Uyarılara kulak veriniz!

Güvenliğinden emin olunmayan cihazlardan, bilgisayarlardan ve internet ağlarından giriş yapmayınız. Kesinlikle kullanılan sistemlerde antivirüs koruması olmasına dikkat ediniz. Güvenilir tarayıcıları tercih ediniz. Örnek bazı virüs programlarının bankacılık için kullandığından.

Böyle bir problemle neden çıkar? Sık çıkan yerlerde bize göre nedenler şunlar oluyor:

Sistemleri yetersiz olan yerlerde, yetersiz personel ve altyapıya sahip şirketlerde. Bazende çok sık siber saldırısı alan firmaların bu konuda yetersiz kalması ya da çok büyük saldırılar alınmasında.

Paribu giremiyorum açılmıyor bir hata oluştu