Tivibu açılmıyor mobil ev sorunu

media 1348

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Tivibu ev ve Tivibu cep' de yayında izleme sorunu yaşıyorsanız örnek donma veya açılmama sorunu çözüm için bazı önerilerimiz olacak. Eğer bir hata alıyorsanız hata kodu ile çözüm sunulmakta.

Tivibu donma veya açılmama sorunu: Yetersiz internet hızı, cep telefonun donanımın yetersiz olması, operatör şebeke çekmeme ya da yetersiz sinyal seviyesi ve uygulama kaynaklı erişim sorunları.

teknik destek

Cep telefonda Tivibu açılmıyor: Operatör internet hızınız düşük olabilir. Wifi kablosuz olarak internet erişimi yapınız. Cihazı kapatıp açınız. Genel bir durum var mı diye kontrol ediniz. 4.5G ile kullanım yapılıyorsa 3G’ ye çekip deneyiniz. Oturumunuzu çıkışa atıp, tekrar kullanıcı bilgilerinizi girip deneyin. Tivibu uygulamasını silip cihaz ön belleğini temizleyip tekrar uygulamayı deneyiniz. 

Yukarıdaki genel adımlar. Genelde ise ya yetersiz internet hızı ya da uygulama kaynaklı olabiliyor. Uygulama biraz ağır çalışmakta. Bazende Tivibu kullanımda yoğunluk kaynaklı olabiliyor. 

Alternatif olarak manuel dns adresleri veya dns uygulamaları kullanılabilir. 

Tivibu açılmıyor mobil ev sorunu

Tivibu çalışmıyor sorunu

Evde Tivibu çalışmıyor: Tivibu ev kullanıcıları içinde cihazı kapatıp açıp ya da fişini çıkarıp takıp deneyiniz. Kartlı ise kartı çıkarıp takınız. Temas sorunu olabilir. İnternet üzerinden izleniyorsa, hızınız yetersiz olabilir. Ya da internet olmayabilir. Modemi kapatıp açınız. Uydu yani çanak kullanımı olan model kullanılıyorsa kablolar kontrol edilsin. Sinyal kontrol edilsin. Sinyal yok gibi durumlarda kablo ve çanak kaynaklı olabilir.

Son olarak yeniden Tivibu kurulumu gerekebilir. Ama ilk önce müşteri hizmetleri aranıp kontroller sağlandıktan sonra.

Son Güncelleme: 31.12.2018 21:08