Microsoft Translator iOS ve Android APK İndir

media 3326

Microsoft Translator indir yükle. Microsoft Translator iPhone Android iOS ücretsiz nasıl yüklenir? Son sürüm indir Google Play ve App Store

teknik destek

En iyi dil çeviri uygulaması, Google Translate için Android ve iOS sürümüne rakip geldi. Microsoft Tanslator uygulaması Windows sistemlerin dışına çıkarak iOS ve Android işletim sistemlerinde yerini aldı.

Microsoft Translator uygulamasının son yeni sürümünü ücretsiz Android işletim sistemi için Google Play ve iOS işletim sistemi için App Store indirebilirsiniz.

teknik destek

Microsoft Translator iOS ve Android indir

Microsoft Translator iOS ve Android APK İndir

Microsoft Translator Eğer seyahat ediyorsanız her dil engeli kırmak ya da günlük hayatta herhangi bir şey çevirmek için bir ihtiyaç var yardımcı olur. Hızla Android Wear cihazınızda cümleleri çevirmek, ya da daha uygun olduğunda arkadaşı telefon uygulamasını kullanın.

Microsoft Translator APK indir

• Saate konuşun ve 50 dilde anında çeviri ile tanışın
• Çeviri tercüman sizin için yapılsın.  Telefonda, geniş tam ekran çeviri kartları kolay iletişim kurmak ve başkalarına göstermek için.

iPhone indir,Android iOS Ücretsiz Yükleme
• Tüm çeviriler de saatinizin ve telefonunuz, ayarları arasında senkronize edilir
• Saatin dilden konuşma çevirileri yanı sıra, diğer konuşma dilleri seçebilir veya klavyenizi yazabilirsiniz (gürültülü yerler için gerçekten yararlı !). Ayrıca kopyalayıp gelen ve diğer uygulamalar için çeviriler yapıştırabilirsiniz

Son Güncelleme: 19.03.2017 17:02