LG Optimus L9 2 Fiyatı LG Optimus L9 II Özellikleri

media 4534

LG Optimus L9 2 cep telefonu satışa çıktı. Peki fiyatı ve özellikleri nasıl?

teknik destek
LG Optimus L9 II Geliyor Resmen Duyuruldu

Geçtiğimiz aylarda yerini alan LG Optimus L II ailesinin en üst seviye ürünü Optimus L9 II resmen duyuruldu. LG  şirketi’ nın detaylarını paylaştığı cihaz, 4.7 inç büyüklüğünde True HD IPS ekran ile gelecek.

teknik destek

LG‘nin orta alt segmente konumlandırdığı telefon ailesi Optimus L, ilk serisiyle 10 milyonluk satış başarısını geride bırakmış ve LG‘nin en gözde serilerinden biri olmuştu. Optimus L ailesinin ilk nesilinin çoğu cihazını Jelly Bean‘e güncelleyen firma, güncelleme korkusunu da biraz olsun kullanıcılarından atmayı başarmıştı.

Bir önceki nesildeki qHD çözünürlüğündeki 4.7 inç IPS ekrandan çok daha ileri seviyede olacak olan ekran, LG Optimus G ve Nexus 4 ayarında bir görüntü kalitesine sahip olacak.

lg optimus l9 2 fiyatı lg optimus l9 II özellikleri

Qualcomm‘un Krait tabanlı ve çift çekirdekli yapıda olan 1.4 GHz hızında çalışan Snapdragon MSM8230 işlemcisi, Adreno 305 GPU‘su, 1 GB RAMve 8 GB dahili hafızaya sahip olan LG Optimus L9 IImicroSD kart desteğine de sahip olacak.

8 Megapiksel ana kamera ve Full HD video kaydı yapabilecek olan telefon, önde ise 1.3 Megapiksel kameraya yer verecek. Android 4.1.2 Jelly Bean ve firmanın en son Optimus arayüzünü kullanan cihaz, 2150 mAh‘lik batarya ile iyi bir pil performansı sunacak gibi.

Kızılötesi portu, WiFiBluetooth 3.0GPS ve 3G teknolojilerini destekleyen ürün, Ekim ayında satışa sunulacak. Ülkemizde ne zaman satışa sunulur, fiyatı hangi seviyede olur tam olarak net bir bilgi yok.
 

Son Güncelleme: 31.05.2017 01:24