Samsung' un yeni telefon modeli Galaxy Folder 3 mü?

media 1981

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Mobil teknolojinin devi Samsung yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. TENAA onayı alırken görüntülenen yeni modelin özellikleri nasıl olacak? Yeni model Galaxy Folder 3 mü?

Samsung firması mobil sektöründe en fazla model üreten firmalardan biridir. Samsung çıkarmış olduğu modellere yenisini eklemeye hazırlanıyor. İşte Samsung’un çıkaracağı ye telefon modeli….

teknik destek

Mobil sektörü artık bir yarış pistine döndü. Her geçen gün yeni bir model bu sektörde baş göstermeye başlıyor. Bu sektörde aslında telefonların çıkış tarihlerinden çok bu telefonlar hakkın da sızan bilgiler daha çok dikkat çekmektedir. Neredeyse her gün bir model hakkında internette dolaşan bir dedikodu bulabilirsiniz. Tabi sızıntı haberler kendiliğinden çıkmamaktadır. Aslına bakarsanız bizce buda bir satış stratejisidir. 

Samsung yeni telefon modeli Galaxy Folder 3 mü olacak?

Samsung' un yeni telefon modeli Galaxy Folder 3 mü?

Bu haberimizde yine bir Samsung modeli ile ilgili sızan haber ile karşınızdayız. Sızıntı haberde lider markanın Samsung olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle amiral gemisi olan Galaxy S8 hakkında bir çok haber daha telefon çıkmadan bu sızıntı haberler ile yapılmıştı. 

Samsung markasının TENAA onayını alırken görünen Folder serisi ile ilgili yeni bilgiler internette yer almaya başladı.

Samsung TENAA onayı alan SM-G9298 model numarasıyla yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Aslında bu yeni model telefonun sıfır bir model olmadığı daha önce çıkan Folder serisinin devamı olduğu açıklanıyor. Bu yeni modelin Folder serisinin 3. modeli olduğu tahmin ediliyor.

Telefonun bütün ekranıyla birlikte 5.5 inç büyüklüğünde olduğu FULL HD çözünürlüğe sahip olacağı gelen haberle arasında yer almaktadır. Ayrıca bu telefon modelinde diğer modelleri gibi iki farklı kameranın olacağı söylenmektedir.

Galaxy Folder 3 serisi aslında özelliklerine bakıldığında orta segment bir telefon modeli gibi durmaktadır. Bundan dolayı işlemcisinin de bu ayarda olması beklenilmektedir. Ayrıca bu telefon modelinde 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızanın kullanılacağı gelen haberler arasında bulunmaktadır.

Galaxy Folder modeli son android olan Android O ile piyasaya çıkacağını düşünüyoruz. Fakat şu hatırlatmayıda yapmadan geçmeyelim. Galaxy Folder 3 telefon modelinin kamera kalitesinin ise orta segment modellerden daha iyi olacağı tahmin ediliyor.

Son olarak ise daha önce çıkan modeli olan Galaxy Folder 2’nin Çin ve Güney Kore dışında satılmamıştı.


2017 Galaxy J7 ve J5 videosu yayınlandı

2017 Galaxy J7 ve J5 videosu yayınlandı
Son Güncelleme: 28.05.2017 17:24