Korsan film siteleri kapatma kararı alınabilir mi?

media 1385

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

İnternetten film izleme sitesi 123movieshub kapatma kararı aldığını duyurdu. Film telif hakları nedeniyle erişime son veren site diğer sitelere örnek olabilir.

Dünya’ da en çok korsan film izleyicisinin tercih ettiği site 123movieshub. to kapatılma kararı aldığını duyurdu. Şu an siteye erişim yapılamıyor.

teknik destek

123movieshub neden kapatıldı? Geçtiğimiz haftalarda bir sinyal veren site bazı hizmetleri durduracağını açıklamıştı. Kapanma kararı telif hakkı nedeniyle olabilir. Yüksek bir tazminat davalarıyla başa çıkamayacağından bu kararı almış olabilir.

Bu kapanma kararı diğer siteleri de etkileyebilir mi? Eğer karar bu yönle alınmışsa neden olmasın. kapanma kararı aldı. Bu site korsan filmlerin çokça yer aldığı bir platform.

Kapatma kararı neden aldı? İnternet üzerinden korsan film yayınlamanın suç olduğunu bilmeyen site yoktur sanırım. Bu duruma ne kadar göz yumulur belli olmaz. Yavaş yavaş büyük sitelere sarabilir.

Korsan film siteleri etkilenebilir! Ücretli film abonelik hizmetlerinin artık düşük ücretlerle uygun paketler sattığı bu dönemlerde bu tarz kararlar bu platformların daha genişlemesini sağlayabilir.

Korsan film siteleri kapatma kararı alınabilir mi?


Smart TV canlı maç seyretme

Smart TV canlı maç seyretme

Apple sinema salonunu cebinize taşıyor!

Apple sinema salonunu cebinize taşıyor!
Son Güncelleme: 27.03.2018 17:38