Gelecek iPhone X daha büyük ekranlı olacak

media 1386

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

2018 yılında piyasaya sürülen iPhone X modeli hakkında yeni bilgiler internette yayınlanmaya başladı. 2019 yılında çıkacak olan ikinci iPhone X modeli nasıl olacak ?

Apple firması 10. yılına özel olarak çıkardığı iPhone X modelini geliştirmeye devam ediyor. iPhone 8 modelinden daha fazla beğenilen bu yeni modelin ekran özellikleri ile ilgili yeni bilgiler internete sızmaya başladı. 

teknik destek

Apple firmasının çıkardığı iPhone X modeli son dönemde en çok konuşulan telefon modellerinden biri oldu. iPhone X modeli diğer iPhone serilerinden farklı bir tasarım ile piyasaya çıktı. iPhone 5 ve iPhone 6 arasında yaşanan ekran tartışmaları iPhone X ile diğer modeller arasında da yaşanmaya başladı. Bu tartışmaların mobil dünyasında bir gündem oluşturduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat bu telefon aslına bakarsanız sahip olduğu şık tasarımı ile ve teknik özellikleri ile gündemde kalmayı devamlı başarmaktadır.

Daha büyük ekranlı iPhone X geliyor

Gelecek iPhone X daha büyük ekranlı olacak

iPhone X modeli dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok beğenilen modeller arasında olmayı başardı. Şimdiden kullanıcılar eğer 2019 yılında da iPhone X ismiyle çıkacak ise ikinci iPhone X serisinin nasıl olacağını merak etmeye başladılar.

Bu sorunun cevabı aslına bakarsanız şuan için belli değil fakat firmanın çıkaracağı model ile ilgili bazı tahminler uzmanlar tarafından şirketin hareketlerine bakarak tahmin edilmektedir. Ekran olarak Apple firmasının  bu yıldan verdiği bazı siparişler bu telefon modelinin nasıl bir ekran boyutunda olacağı ip uçlarını bizlere vermektedir. Apple firması başka bir ekran üreticisinden 6.45 inç ve 6.1 inç olmak üzere iki farklı büyüklükte OLED ekran siparişi aldığını görüyoruz. Bu teklifleri incelediğimizde ise mevcut iPhone X modelinden daha az maliyetli ve daha kaliteli, bir ekran siparişi edildiğini görmekteyiz. Bu yıl içerisinde piyasaya çıkan iPhone X modelinin ekran boyutunu incelersek 5.85 inç düzeyinde olduğunu görmekteyiz.

Bu siparişlerden gelecek iPhone X modelinin 6.45 inç büyüklüğünde olabileceğini tahmin edebiliriz. 


iPhone bataryasını kalibre etme

iPhone bataryasını kalibre etme
Son Güncelleme: 23.03.2018 14:37