Ucuz iPhone X ekran özelliği nasıl olacak ?

media 1284

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple son amiral gemisi iPhone X fiyatlarının fazla olmasından dolayı şimdide iPhone X' i uygun fiyat ile kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor? Yenilenmiş daha ucuz yeni modelin bakalım özellikleri ve fiyatı nasıl olacak?

Apple firması iPhone X modelinin pahalı olmasından  dolayı ucuz iPhone X modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Firma bu yeni modelinin tanıtımını yaklaşık dört ay sonra yapmayı planlıyor. Şimdiden ucuz iPhone X modeli hakkında bir çok detay internette yayınlandı. Bu haberimizde de yeni ortaya çıkan bir bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Uzmanların yaptığı tanıtımlara göre firma Eylül ayında yapacağı tanıtımda 3 farklı iPhone modelini tanıtacak. Bu tanıtımda yer alan modellerden biri olan ucuz iPhone X ile ilgili bir görsel internete sızdı.

teknik destek

Yeni iPhone X fiyatı

Bu yıl tanıtılacak olan iPhone X modellerinden birincisi 5.8 inç ekran büyüklüğünde ve OLED ekran teknolojisi ile gelecek. İkinci sırada yer alan iPhone X Plus modeli ise 6.5 inç ekran büyüklüğünde olacak yine bu telefonda da OLED ekran kullanılacak.

Ucuz iPhone X ekran özelliği nasıl olacak ?

Son sırada yer alan ve piyasaya yaklaşık olarak 549 dolar fiyat etiketiyle satılması beklenilen ucuz iPhone X modeli ise 6.1 inç ekran boyu ile karşımızda olacak. Peki bu modelde OLED ekran teknolojisi yer alacak mı? Mr. White ismiyle teknoloji bilgileri sızdıran hesapta Apple’ın bu son telefonunda da OLED ekran teknolojisi kullanacağı söylenildi.

Ucuz iPhone X tanıtımı yapılmadan önce internette bir çok haber yer almaya başladı. Her yıl yaşadığımız ve telefonlar tanıtılana kadar devam bilgi akışı bu senede devam etti. Daha önce iPhone modelleri hakkında doğru tahminler yürüten  Ming-Chi Kuo iPhone x ekranı ile ilgili bir açıklama  yapmıştı. Yapılan açıklamaya göre iPhone X modeli LCD ekran olarak üretilecekti. 

Fakat Mr. White yayınladığı görsel ile Ming-Chi Kuo’nun açıklamalarının yanlış olduğunu gösterdi. Fakat bu konuda çok da net bir tavır içinde olamak doğru değil en doğru bilgiyi ucuz iPhone X modeli piyasaya çıktığında öğrenmiş olacağız. Fakat şunu da itiraf etmek lazım OLED teknolojisi LCD ekrana göre pahalı bir teknolojidir.

Son Güncelleme: 01.06.2018 22:08