iPhone SE 2018 çıkış tarihi

media 1315

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple' ın yeni SE modelini Mayıs ayında tanıtması bekleniyordu. Gelen yeni bilgilere göre bu mümkün olmayabilir. Yeni iPhone' da önemli değişimler görülebilir.

iPhone SE 2018 modelinin çıkış tarihi yayınlandı. Resmi olmamakla beraber kesin gözüyle beklenen gelişmeler oldu. Söylenilenlere bakılırsa yeni SE modeli büyük yeniliklerle gelecek.

teknik destek

Apple’ ın iPhone SE’ de umduğunu bulması yani önemli sayıda talebi göz önünde bulundurarak yeni bir seri çıkarmaya hazırlanıyor. Bir yandan da yeni model için hala prototip denemelerinin sürdüğü söylentileri de devam etmekte. Kısa süre önce de yeni iPhone X çalışmaların başlandığı açıklanmıştı.

iPhone SE 2018 çıkış tarihi

2018 iPhone SE çıkışı

Bir diyen söylentiye göre 6 inç ekran denemelerininde yapıldığı söyleniyor. Yeni SE’ de hem Touch ID hemde FaceID kullanılacak. Apple’ ın 2018 SE’ yi bu ay düzenleyecekleri etkinlikte tanıtması beklenmekte. 

Ama bir başka görüşe göre henüz testlerin tamamlanmamasından dolayı tanıtımın Ekim 2018′ e kalabileceği söyleniyor. Eğer söylentiler doğruysa evet Mayıs ayı içerisinde resmi tanıtımı yapılamayacak.

Bakalım Apple bu modeli daha uygun bir fiyatla satışa çıkaracak mı? 


iOS 11.4 yenilikleri neler olacak?

iOS 11.4 yenilikleri neler olacak?

Gelecek iPhone X daha büyük ekranlı olacak

Gelecek iPhone X daha büyük ekranlı olacak

iPhone bataryasını kalibre etme

iPhone bataryasını kalibre etme
Son Güncelleme: 14.05.2018 13:25