Chrome internet sayfasını gizleme şifreleme

media 1291

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Chrome' da kullanacağınız bir uygulama ile dolaştığınız siteleri gizleyebilir veya şifreleyebilirsiniz. Bazı programlar internet şifreleme özelliğine sahip. Bu haberde sizlere buna benzer bir uzantıdan bahsedeceğiz.

Chrome tarayıcısında girdiğiniz web sitelerini gizlemek hiç bu kadar kolay olmayacak. Bilgisayar klavyesiyle bir tuşla gizleyebilirsiniz.

teknik destek

PanicButton, Google Chrome tarayıcıdaki sekmeleri bir anda gizleyebilirsiniz. Gizlenen sekmeler yeşil bir simge ile kaç tanesinin gizlendiği görülür. Tekrar saklananları göstermek isterseniz PanicButton tıklayarak geri alınır.

Sekmeleri geri almak istemiyenler Chrome’ un yer imleri klasöründeki “Temporary Panic” silebilirler. Sekmeleri gizleme veya gösterme için F4 tuşuna basmanız yeterli.

Chrome internet sayfalarını gizleme şifreleme

Web sitelerini gizleme: Ofiste,evinizde internet’ de dolaştığınız sayfaların kapanmaması yada gizlenmesini şifreli bir şekilde istiyorsanız tam size göre bir eklenti var. Google Chrome PanicButton Eklentisi Chrome internet sayfalarını gizleme şifreleme

Bir tuşa basarak tüm sekmeleri gizleyebilirsiniz. Sonra isterseniz geri yükleyebilirsiniz. Bu program bir nevi internet sayfalarını şifreleme özelliğine sahip diyebiliriz.

Chrome internet sayfasını gizleme şifreleme

web sitelerini şifreleme

siteleri saklama

şifre koyma

Eklentiyi kurduktan sonra  Chrome tarayıcısında sol üst tarafta PanicButton simgesine sağ tıklayıp seçeneklerden eklenti ayarlarını yapabilirsiniz


Google Chrome' a reklam engelleyici özellik ekliyor! Peki Neden?

Google Chrome' a reklam engelleyici özellik ekliyor! Peki Neden?
Son Güncelleme: 05.06.2018 18:43