Instagram Şifrem Parolam E-Postama Mailime Gelmiyor

media 3653

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram Şifrem Parolam E-Postama Mailime Gelmiyor,instagram şifremi sıfırlayamıyorum,instagram şifresi maile gelmiyor neden,instagram hesabımın şifresi maile gelmiyor çözümü

Instagram‘ da şifreniz doğru ama şifre hatası alıyorsanız veya şifre sıfırlama adımları olmuyorsa aşağıdaki adımları deneyiniz. Genelde hesap çalındığından bu sorun oluşuyor. Bizimle iletişim için yorum bırakınız.

teknik destek

Instagram Şifrem Parolam E-Postama Mailime Gelmiyor Nedeni Çözümü

Instagram Şifrem Parolam E-Postama Mailime Gelmiyor,instagram şifremi sıfırlayamıyorum,instagram şifresi maile gelmiyor neden,instagram hesabımın şifresi maile gelmiyor çözümü nedir?

Instagram, hesap şifre yenileme e-postasını gelmiyorsa, e-posta spam filtrenize takılmış olabilir veya Instagram’a ilk kez kaydolurken e-posta adresinizi yanlış yazmış olabilirsiniz. Instagram yetkilileri ile iletişime geçmek için buradan

Instagram şifre yenileme e-postasını almak için şunları deneyin:
  • Spam filtrenizi kontrol edin
  • Daha önce Instagram ve Facebook hesaplarınızı bağladıysanız, şifrenizi Facebook doğrulamasıyla yenileyin
  • E-posta servis sağlayıcınızla iletişime geçerek @instagram.com alanından e-posta alabildiğinizden emin olun

 

Hesabınıza kaydolurken e-posta adresinizi yanlış yazdıysanız, Instagram hesaba erişmenize izin vermez. Instagram‘a başvuru yaptıktan sonra yazdığınız mail adresine geri dönüş yapacaklardır. Şunu unutmayınız dönüş için her hangi bir zaman dilimi bulunmamaktadır. İnstagram yoğunluğuna göre 24-72 saat sürebilir. Bu süre içinde dönüş olmazsa tekrar başvuru yapınız.

 

Instagram Şifrem Parolam E-Postama Mailime Gelmiyor

Son Güncelleme: 19.03.2017 15:39