Instagram Çoklu Hesap Açma Kullanma Sorunu Hatası

media 2411

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram Çoklu Hesap Açma Kullanma Sorunu Hatası

Instagram birden fazla hesabı olanlar için çoklu kullanma uygulama güncellemesini başlatıyor. Instagram çoklu hesap açmak yazımızı inceleyebilirsiniz.

teknik destek

Instagram test programını kapatmak ve kullanmak sorunu ile ilgili hata alıyorsanız aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz. 

Test programından istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Test programından ayrılırsanız ve uygulamanın herkese açık bir sürümü varsa test sürümünün yüklemesini kaldırıp Google Play’den uygulamayı tekrar yükleyerek herkese açık sürüme geçiş yapabilirsiniz. Test programından çıkmak için aynı adres linkinden programdan ayrıl butonunu tıklamanız yeterli.

  • Google e-posta adresinizi Play –  Eğer Play Store hesabınızla ilişkili e-posta adresi ile bu Google Grubu’na katıldı çift kontrol. Kullanılacak e-posta adresi görmek için, Google Play Store uygulamasını ve dokunun açın Menü> Hesaplar.
  • Hata Mesajı – Adım 2 bir hata görürseniz, o (ya bu Google Grubuna (adım 1) katılmadı değil veya Play Store’a bağlanmak için cihazı kullanıcıları farklı bir e-posta adresiyle Google Grubu’na katıldı sizi demektir mermi yukarıda).
  • Telefonunuzu yeniden başlatın – güncelleme hala Yukarıdaki adımları denedikten sonra mevcut değilse, telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekebilir.
  • App Kaldırılması – 3. adımda Facebook kaldırmak için, telefonunuzun ayarlarına gidin, ardından Uygulamalar> Uygulamaları yönet> Instagram> Kaldır veya. Kaldırma güncellemeler Bazıları Instagram fabrika sürümüyle app değiştirmek istenebilir.
  • Bağlantılar – bağlantıları açamazsınız eğer, tarayıcı pencereleri birkaç kapatmayı deneyin. : Bu indirme bağlantısı için alternatif bir tarayıcı deneyin işe yaramazsa 
  • Cihazınıza uygulama itin Play Store’dan indirin Instagram. Bazı insanlar eylem seçin Internet veya tarayıcınızı tamamlamak için nasıl istenebilir. Ardından tıklatın Yüklü, yükleme veya güncelleştirme tıklatın> cihazınızı seçin> yükleyin.
  •  

Instagram birden fazla hesabı olanlar için çoklu kullanma uygulama güncellemesini başlatıyor. Instagram çoklu hesap açmak yazımızı inceleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 30.03.2019 15:05