Instagram Beğeni Takipçi Sayısını Arttırma

media 2491

Son güncelleme 7 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram beğeni sayısı arttırma nasıl yapılır? Instagram beğeni nasıl artırılır? Instagram takipçi sayısı arttırma programsız. Instagram takip sayısı nasıl arttırılır? 2017-2018

Instagram takipçi sayısını arttırma. Instagram takip sayısı nasıl arttırılır? Instagram beğeni takipçi sayısını arttırma önerileri.

teknik destek

Instagram Beğenileri Nasıl Artırılır?
Sosyal medya da en çok uygulamalardan biri olan Instagram, ilk olarak 2010 yılında fotoğraf filtreleme programı olarak IOS platformunda IPhone için karşımıza çıkmıştı. Ancak ilerleyen zamanlarda sosyal bir ağ olarak kullanılmaya başlandı ve diğer platformlara da geçiş yaptı. Instagram nedir ve nasıl kullanılır ne işe yarar, Instagram şifremi yenileme e-postası gelmiyor ve Instagram hesap silme sayfa kapatma nasıl yapılır yazılarımıza baktınız mı?

Instagram Ne İşe Yarar?
Yukarıda bahsettiğim gibi ilk olarak 2010 yılında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından IOS için geliştirilen, ağ özellikleri ve oldukça kaliteli filtreler sayesinde kısa zamanda oldukça popüler olan bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
İnstagram uygulamasını Apple Strore’dan ve Google Play’dan indirerek çektiğiniz fotoğraflar üzerinde düzenlemeler yapabilir, sosyal ortamlarda paylaşım yapabilir, mesajlaşabilir ve takipleşebilirsiniz. Tanışık olduğunuz ya da yeni tanışacak kişileri burada bulabilir, fotoğraflarına yorum yapabilirsiniz.

Instagram Beğeni Takipçi Sayısını Arttırma

Instagram Beğeni Sayısını Artırma Takipçi Sayısını Arttırma

Instagram Beğeni Takipçi Sayısını Arttırma

1-Etiket Kullanma
Etiket (hastag) kullanarak kategorileştirdiğiniz fotoğraflarınız başkaları tarafından keşfedilmenizi sağlar. Sonuçta daha çok beğeni alma şansınız artar. Ne kadar çok etiket kullanırsanız fotoğraflarınızın görüntülenme oranı da gitgide artacaktır.
Tabi etiketleme yaparken dikkat edeceğiniz hususlar da bulunmakta. Her fotoğrafınızda daha çok etiket kullanın, daha fazla etkileşim yaratmak için popüler etiketleri kullanın ve hangi etiket daha çok kullanılıyor onları araştırın.

2- Fotoğraflarınızı Filtreleyin
Fotoğraflarınızı işlemek için yardımcı uygulamalar kullanabilirsiniz. Daha kaliteli ve güzel görünecek fotoğraflarınızla diğer instagram kullanıcılarının dikkatini çekebilirsiniz. Telefonunuzda fotoğraflarınızı daha güzel hale getirebilecek, düzenleme yapabileceğiniz uygulamalar bulundurabilirsiniz. Örneğin; Camera+, Pro HDR, Snap-seed gibi.

3- Kullanıcıların Görmek İstediği Tarzda Fotoğraflar Paylaşın
Daha çok beğeni alma yöntemlerinden birisi de kullanıcıların görmek istediği fotoğrafların paylaşılmasıdır. İnstagram’ı bir fotoğraf sergisi gibi düşünebilirsiniz. Sonuçta yüzbinlerce insan her gün fotoğraf paylaşımı yapıyor ve yorumda bulunuyorlar. Bu doğrultuda amacınız en iyi ve en yüksek kalitede fotoğraf paylaşmak olmalıdır. Herkesin sevmesi ve cazip bulabilmesi için en etkili yollardan birisidir.

Buna ek olarak ailenizle ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanları fotoğraflarla paylaşabilirsiniz. Bu sayede insanlar sizi daha samimi ve gerçek görürler. Dikkat etmeniz gereken ise abartmamak kaydıyla paylaşmanız.
Özel paylaşımlar da yapabilirsiniz ve bunun da beğenilerinize etkisi mutlaka olacaktır. İnsanların daha önce hiç görmediği ya da yapmadığı şeyleri yaparak paylaşırsanız bu dikkatlerini çeker ve beğeni almanızı sağlar.

Instagram Beğeni Takipçi Sayısını Arttırma

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:18