Avea inTouch 4 Çıktı Fiyatı Özellikleri

media 3760

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Avea inTouch 4 fiyatı ve özellikleri ile adından söz ettiren Touch 4 peşin fiyatı 619 TL ile Türkiye‘de tanıtımı yapıldı. inTouch çin’li ZTE şirketi tarafında üretilen cep telefonudur. Özellik açısından ve fiyatına denk telefonlara göre çok fazla sorun görünmeyen inTouch eski ürünlerinde güncelleme yönünden etkili desteği olmaması ile bilinir. inTouch 4 ile inşallah bu sorun çözülür. .

ZTE Avea inTouch 4 ile Gelen Telefon Özellikleri Nasıl

1.2 GHZ dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 410 Adreno 306 grafik işlemci, 1 GB Ram, 8 GB hafıza, microSD kart desteği, 4G / LTE desteği bulunuyor. ekran boyutu 5 inç HD yüksek görüntüye sahip. 13 Megapiksel arka kamera, 5 Megapiksel ön kameraya sahip fiyatına göre kaliteli bir kamera artı selfie için gayet iyi. İşletim sistemi Android 4.4, renk seçenekleri Carbon Siyah, Titanium Gri, Gold. Ebatları 139.6 x 71.4 x 10 mm, 130 gr ağırlığında. Batarya pil özelliği 2100 mAh.

teknik destek

Avea inTouch 4 el hareketlerinizi tanıyarak selfielerinizi deklanşöre dokunmadan çekmenizi sağlayan Teknolojiye sahip. Gülümsemenizi ve vücut dilinizi tanıyan Avea inTouch 4, fotoğrafınızı deklanşöre dokunmanıza gerek kalmadan çekersiniz.

Avea inTouch 4 Çıktı Fiyatı Özellikleri
Avea inTouch 4 Çıktı Fiyatı Özellikleri
teknik destek

Bir yanıt yazın