iPhone WhatsApp yeni özellikler ve parmak izi ile giriş

media 1085

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple telefonlarda WhatsApp özellikleri yenilendi. Son gelen güncellemelerle özel cevaplama, video fotoğraf çıkartmaları, WhatsApp 3d Touch ve yakında parmak izi güvenliği.

Apple cihazlarda, sürekli olarak bir sistem güncellemesi ve uygulama geliştirmesi durumu vardır. Bu sayede de Whatsapp gibi önemli bir firma, iOS sisteminde kullanılması için gereken güncellemeyi 13 Ocak itibariyle piyasalara sunmuştur. Bu güncelleme ile birlikte artık Whatsapp daha kullanıcı dostu bir hale gelmiş ve 3 farklı özelliği sayesinde daha çok tercih edilen bir altyapı olma yolunda ilerlemiştir.

teknik destek

WhatsApp özel olarak cevap

Yeni güncellemenin en güzel yönlerinden bir tanesi, uygulama içerisindeki grup konuşmalarını özel bir şekilde cevaplandırmaktır. Bu sayede üzerine basılan kişiye özel olarak yanıtla denildiği zaman, rahatlıkla bu özellik kullanılacaktır.

Video ve fotoğraflar için geliştirilen çıkartmalar

Whatsapp firması, iOS altyapısı için sürekli olarak güncellemeler meydana getirmiştir. Bunun en önemli yanlarından bir tanesi de, Whatsapp Sticker uygulamasıdır. Bununla birlikte artık Whatsapp kullanıcıları fotoğraf ve videolarında bu çıkartmalardan yararlanabileceklerdir. Artık çok daha eğlenceli konuşmalar ve içerik paylaşımları, Whatsapp kullanıcıları tarafından gerçekleştirilecektir.

iPhone WhatsApp yeni özellikler ve parmak izi ile giriş

WhatsApp 3D Touch desteği

Whatsapp, uzun zamandır iPhone kullanıcıları tarafından beklenen 3D Touch özelliğini de bu güncelleme ile kullanıcılarına sunmuştur. Bu güncelleme ile birlikte artık durumlara tıklamadan ön izleme mümkün hale getirilmiştir. Bunun en güzel yanlarından bir tanesi de, görülenler listesinde ön izlemelerin herhangi bir şekilde bildirim yapmamasıdır. Artık bu sayede 3D Touch bu ve bunun gibi birçok farklı konuda kullanılabilir hale gelmiştir.

Yakında WhatsApp’ a girişte parmak izi okuyucusu kullanılacak. Artı güvenlik önlemleriyle daha güçlü hale getirlimek isteniyor. WhatsApp parmak izi ile giriş yakında!

Son Güncelleme: 15.01.2019 15:11