iPhone uygulama bildirimlerini kapatma

media 1581

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone telefonlarda uygulamaların gönderdiği bildirimleri nasıl açabileceğinizi veya kapatabileceğinizi bu haberimizde yazılı ve görsel olarak sizlere anlatacağız.

Akıllı telefonlarımıza bir çok uygulama kurmaktayız. Bu uygulamalar sayesinde telefonlarımızı daha verimli kullanmaktayız. Yüklemiş olduğumuz bu uygulamalar bizlere bazen bazı bildirimlerde bulunmaktadır. Bu bilimler açmak veya kapatma sizlerin elindedir. Ayrıca gelen bildirimleri kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca iPhone telefon modellerinde 6S ve üzeri cihazlarda 3D Touch özelliğini kullanarak bildirim merkezini kullanabilirsiniz. Gelen bildirimlere cevap verebilmek için güçlü bir şekilde bildirim üzerine basmanız gerekmektedir. iPhone telefon modellerinde gerekli bildirim ayarlarını yapabilmek için aşağıdaki işlemleri yapınız.

teknik destek

iPhone telefonlarda uygulama bildirimlerini kapatma

Eğer telefonunuzda yer alan bildirimleri tamamen devredışı bırakmak istiyoruz. Ayarlar-Bildirimler adımlarını kapatarak düzenlemek istediğiniz bildirimi seçiniz. Eğer bildirimleri tamamen iptal etmek için ise “Bildirimlere izin ver” seçeneğini pasif konuma getiriniz.

iPhone uygulama bildirimlerini kapatma

Eğer bildirimleri kapatmak yerine özelleştirmek için ise ayarlar – bildirimler adımlarını takip ederek aşağıdaki ekrana ulaşınız.

iPhone telefonlarda uygulama bildirimlerini kapatma

  • Başlıklar: Bu bölümde ise bildirimlerin ekranda nasıl görüneceği belirleyebilirsiniz. Yok kısmını seçtiğinizde ise bildirimler kapatılacaktır.
  • Uyarılar: Uyarı aldığınızda, devam etmeden önce işlem yapmanız gerekir. Uygulamaya bağlı olarak, uyarıyı kapatabilir veya yanıtlayabilirsiniz.
  • İşaretler: Uygulamalardan kaç tane bildirim aldığınızı göstermektedir. 
  • Sesler: Bildirim aldığınızda uygulamanın sizi uyarmak için ses çalmasını sağlayabilirsiniz.

Android rehberi iPhone telefona aktarma

Android rehberi iPhone telefona aktarma
Son Güncelleme: 08.11.2017 12:08