Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma

media 2360

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple' dan yeni patent başvurusu. Apple markasının yeni çıkaracağı iPhone 8 modeline eklenen yüz tanıma özelliği nedir ve yüz tanıma özelliği nasıl kullanılır?

Apple markasının amiral gemisi olan iPhone modelinin son telefonu olan iPhone 8 kullanıcılar tarafından merekla beklenilmektedir. Hangi özelliklere sahip olacağı ne gibi yeni donanımlar ekleneceği herkes tarafından merakla beklenilmketedir. Apple firmasının bu merakı eylül ayı içerisinde gideceği düşünülüyor. Fakat bu ayı beklemeden Apple firmasının yaptığı bazı çalışmalar bu modellerde hangi özelliklerin yer alacağına dair ip uçu vermektedir.

teknik destek

iPhone 8 yüz tanıma özelliği

media 2353

Apple markasının ürünleri olan MacBook, iPhone ve iPad ürünleirne koyacağı özellikler için yaptığı patent başvuruları fikir vermektedir. Firmanın yaptığı son başvuru ise iPhone 8 modelinde yer alaca bir yeniliğe işaret etmektedir. Peki iPhone 8 modeline gelecek olan bu yeni özellik nedir ve iPhone 8 modelinde ne gibi tasarım değişiklikleri olacaktır?

Yeni iPhone için tasarım olarak son kullanıcının beklentisi yüksektir. Özellikle daha önce çıkan modellerin tasarım olarak ihtiyaçı karşılayamadığından dolayı bu yeni iPhone için tasarım olarak farklı şeylerin uygulanması beklenilmketedir. Özellikle bu beklenti iPhone modelinin çerçevesiz olarak yapılacağı düşüncesi daha yaygın olarak düşünülüyor. Bu tasarımda ise parmak izi okuyucusunun devre dışı kalma durumu söz konusudur. Bu durumda kimlik doğrulama işlemlerinin nasıl yapılacağı yeni iPhone modelinde merak edilmketedir. Daha önce KGI analisti Ming-Chi Kuo iphone modelinde bu çıkmazın yüz tanıma özelliği ile gidereceğini söylemişti. Ming-Chi Kuo bu idiasını apple yeni yaptığı patent başvurusu ile doğrulamış oldu.

Apple markasının yüz tanıma özelliğinin nasıl olacağı ve yüz tanımla sisteminin 3D özelliklerinin nasıl işleyeceğinin bilgileri ise iPhone 8 piyasaya çıktığında öğreneceğiz.


iPhone'u olanlar dikkat! Apple iPhone Türkiye garantisi iptal ediliyor!

iPhone'u olanlar dikkat! Apple iPhone Türkiye garantisi iptal ediliyor!

Samsung Galaxy S8, S8+, S7, iPhone 7 ve bir çok model ile boyut karşılaştırması

Samsung Galaxy S8, S8+, S7, iPhone 7 ve bir çok model ile boyut karşılaştırması

En fazla satan telefon modeli hangisidir ?

En fazla satan telefon modeli hangisidir ?
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:18