iPhone 8 boyutları nasıl olacak

media 1958

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 8 modelinin tasarımı ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlanmaya başlandı. iPhone 8'e ait boyut bilgileri gelen bilgiler içerisinde bulunmaktadır.

Apple markasının amiral gemisi olan iPhone’un son serisi yakında çıkacak. Fakat telefon çıkmadan hakkında bir çok bilgi internette yayınlanmaktadır. İşte o bilgilerden birini bu haberimizde paylaşacağız. 

teknik destek

iPhone 8 modeli ile ilgili son yayınlanan bilgi tasarımı ile ilgili oldu. Hazırlanan raporda bu modelin ekran boyutları yayınlandı. Bu haberimizde ayarıca diğer modellerle karşılaştırmalı olarak iPhone 8 modelinin boyutlarını yayınlayacağız.

iPhone 8 boyutları ne kadar olacak

iPhone 8 boyutları nasıl olacak

iPhone 8 modelinin tasarım detayları aşağı yukarı belli oldu diyebiliriz. Çünkü bugüne kadar internete sızan bütün tasarım bilgileri hemen hemen aynı şeylerden bahsetmektedir. Bu hafta yayınlanan iDropNews raporu tasarımın bir ötesine geçerek telefonun boyutlarını ve ağırlığı vermektedir. Bu raporda var olan görsellerde Galaxy S8, Galaxy S8 PlusiPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile de karşılaştırıldığını görmekteyiz.

Ünlü tasarımcı Benjamin Geskin de içerisinde yer aldığı iDrop News ekibi yeni çıkacak iPhone modelinin üretildiği fabrikada çalışna çok önemli bir kaynaklarının olduğunu söylüyorlar. Bundan dolayı son dönemde iPhone 8 hakkında çıkan bütün dedikodular bu ekip tarafından sunulmaktadır. Yine bu ekip bu kaynaklarına dayanarak yeni bir iddia ile karşımızdalar.

iPhone 8 boyutları nasıl olacak

iPhone 8 boyutları ne kadar olacakn

Yukarıda resmini paylaştığımız ekran boyutları iDrop News ekibinin iddiasına göre iPhone 8 modeline aittir. iDrop News hazırlamış olduğu raporda yeni iPhone 8 modeli için önemli detaylar sunmaktadır. Raporda Apple firmasının bir önceki amiral gemisi iPhone 7’den iPhone 8’in daha kalın ve boyu olarak ise  iPhone 7 ve iPhone 7 Plus arasında olacağından söz edili,yor. Aşağıdaki resimde iPhone 8 modelinin boyu tasarımı gösterilmiştir.   iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazları arasında bulunan telefon ekibin iddiasına göre iPhone 8 modeline aittir.

Apple markasının ezeli rakibi olan Samsung firmasının son amiral gemisi Galaxy S8 modeli ilede iPhone 8 bu raporda karşılaştırılmış. Galaxy S8 modeli şuan piyasada kullanımda. Satışları firmasının resmi açıklaması olmamasına rağmen içeriden sızan bilgilere göre beklenilenin üstünde gitmektedir. Bu başarılı model ile yine bu raporda iPhone 8 boyut olarak kıyaslanmış.

Bu kaşılaştırmada iPhone 8 modelinin Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerine göre daha ince olduğu görünmektedir. Galaxy S8, 148.9 x 68.1 x 8.0 mm ve Galaxy S8 Plus, 159.5 x 73.4 x 8.1 mm boyutlarındadır.


iPhone 9 ile ilgili haberler şimdiden başladı

iPhone 9 ile ilgili haberler şimdiden başladı
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:13