Twitter Android APK iPhone Uygulaması 2016

media 2411

Son güncelleme 5 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

twitter android apk 2016,android twitter apk indir 2016,twitter android uygulaması 2016,en son yeni sürüm 2016,iphone ios twitter 2016,iphone twitter indir

2016 Android cep telefonu ve tabletler için APK Twitter uygulamasını buradan indirebilirsiniz. iOS iPhone cihazlar için buradan ücretsiz indirebilirsiniz. Twitter programını ücretsiz güncel sürümünü önerdiğimiz resmi mağazalarından indirmeniz önerilir.

teknik destek

Twitter artık Apple Ürünü. Kullanılabilir Tweet, Retweet, bir flaş cevap ve favori. Hızla son Tweets ve üst eğilimleri görmek. Bulunduğunuz yeri, bir şarkı, ya da bilekte bir hareketiyle düşüncelerinizi paylaşın.Twitter’da Eğer insanlarla bağlantı ifade kendinizi ve sevdiğiniz tüm şeyleri daha fazla bilgiye sağlayan ücretsiz bir uygulama. En sevdiğiniz ünlüler ve sporcular hakkında sohbet ne bakın. Son dakika haberleri ilk duyan siz olun.Konserler, spor etkinlikleri de sahne arkasında bir belirti yakalamak, ve daha fazlası. Sonra konuşmaya katılmak: takipçilerine kendi metninizi, fotoğrafları ve videoları Tweet – ve belki de yol boyunca birkaç hayranları yapmak.Ilham alın. Sosyal ol. Hatta arkadaşlarınıza özel mesaj gönderebilirsiniz. Büyük (ve biraz) şeyler gibi tüm gerçek zamanlı olarak, her yerden sizi olmak olur.

twitter android apk 2016,android

Son Güncelleme: 14.03.2017 02:49