Philips yeni ses kayıt cihazı Premium Air

media 2175

Philips, Speechmike adını verdiği mikrofon modeline Speechmike Premium Air ekledi. Tanıtımı yapılan Speechmike Air cihazının Haziran 2017' de satışa çıkması bekleniyor.

teknik destek

Philips, yeni ses kayıt cihazına ilave etmiş olduğu yeni ve çarpıcı özellikler ile dikkatleri bir hayli üzerine çekecek gibi görünüyor. Phillips The Verge’nin yazmış olduğu habere göre Speechmike adlı mikrofon modelinin yeni sürümü olan Speechmike Premium Air tanıtımını yaptı. Bakalım Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak!

Yeni modele ilave edilen özellikler içinde hukuk, sağlık ve iş dünyası önde gelenlerinin kullanımına yönelik olarak geliştirilen özellikler ile beraber kablosuz senkronizasyon ve pil özellikleri göze çarpıyor. Üst düzey iş dünyasına da hitap etmesiyle dikkat çeken, Speechmike Premium Air ile geçen senenin Haziran ayında satışı yapılmaya başlanan Speechmike Premium Touch modeli arasında neredeyse bir farklılık bulunmayacak gibi.

teknik destek

Philips Speechmike Premium Air ses kayıt cihazı

Philips Speechmike Premium Air ses kayıt cihazı

Yeni bir cihaz olmasına rağmen görünüş olarak daha klasik ve eski zamanları hatırlatan, hatta eski televizyon kumandası ile sakal makinesi birleşimini yansıtan durumunu muhafaza edecek olan ve tam olarak şarj edildiğinde 23 saat çalışması mümkün olan yeni ses kayıt cihazı şarja takıldığında uzaktan kumandası ile opsiyonel olarak çalıştırılabiliyor. Uzun süre giden şarj özelliği ve uzaktan kumanda özelliği ile de kullanıcıların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Philips Speechmike Premium Air adı ses kayıt cihazını yaz aylarına girildiğinde satışa sunmayı düşünüyor ancak Philips tarafından tam olarak bir satış tarihi ile satış fiyatı bilgisi verilmedi. Eski görünümüne rağmen yeni özelliklerinin ilgi çektiği Speech Premium Air’in çıkış tarihi merakla bekleniyor. Teknoloji haberleri


Samsung Galaxy S9 için kolları sıvadı bile

Samsung Galaxy S9 için kolları sıvadı bile
Son Güncelleme: 07.04.2017 13:22