iOS 9 iOS 10 iTunes ile yazılım güncelleme

media 2471

iOS 9 iOS 10 iTunes ile yazılım güncelleme

teknik destek

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s cep telefonlarında iOS 9 ve iOS 10 güncellemesi iTunes programı ile nasıl yüklenir? İndirme yükleme hatası sorunu. Sürüm yükseltme ayarları nasıl yapılır resimli anlatım?

iOS sürüm güncellemesi telefondan yaparken bazen eziyet çekebiliyorsunuz. İndirilirken hata oluştu, güncelleme yapılırken hata oluştu, şuan yüklenemiyor tekrar deneyiniz, internet bağlantısı yapılamıyor, güncelleme dosyaları alınırken hata oluştu, iOS kurulumu yaparken bir hatayla karşılaştı vesaire vesaire kısaca iOS güncellemesini telefondan yapamayanlar için iTunes yazılımı ile nasıl yapılır resimli anlatımı inceleyebilirsiniz.

teknik destek

iOS‘ un yeni sürümüyüklemeden önce cep telefonun yedeğini iCloud ve iTunes programı ile almanız önerilir. Aldığını cihaz yedeğini başka klasöre de yedekleyebilirsiniz.

iOS sürüm güncellemesini bilgisayardan iTunes programı ile yükleyebilmeniz için bilgisayarınızın internet bağlantısı olması gerekiyor. İnternet bağlantınızın ve telefonun şarj durumunun % 50 veya üstü olmasına dikkat ediniz.

iPhone telefonu orjinal USB kablo ile bilgisayara bağlayınız. Aşağıda gördüğünüz gibi bilgisayar Apple Mobile Device USB Driver yani sürücüsünü yükleyecek. Sürücü otomatik internet bağlantısı ile yüklenecektir.

iOS 9 iOS 10 iTunes ile yazılım güncelleme

iOS 9 iOS 10 iTunes ile yazılım güncelleme

iPhone Apple driver kurulumu tamamlandıktan sonra telefonun sorunsuz bağlantı yaptığını görebilmeniz için iTunes yazılımının sol üst taraftında yer alan cihaz ismi görüntülenmesi gerekiyor. İşlem tamam ise sağ tarafta yer alan ” Elle Yedekle ve Geri Yükle ” başlığı altında yer alan ” Şimdi Yedekle ” butonuna tıklayıp cihaz yedeğini alınız.

iTunes ve iCloud ile nasıl yedek alınır ve iTunes yazılımı ile alınan yedek nereye atılıyor yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Yeni aldıktan sonra hemen üstünde bulunan ” Güncelle ” butonuna tıklayınız. Ekrana hangi iOS sürümü güncelleneceğini belirten bir onay butonu gelecek ” Güncelle ” ile devam ediyoruz.

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s cep telefonlarında iOS 9 ve iOS 10 güncellemesi iTunes programı ile nasıl yüklenir? Sürüm yükseltme ayarları nasıl yapılır resimli anlatım?

iOS 10 iTunes programı ile nasıl yüklenir? Sürüm yükseltme ayarları nasıl yapılır resimli anlatım?

Yeni iOS sürümünün ne gibi bir içeriğe sahip olduğunu bildiren bildirimi inceledikten sonra ” Sonraki ” butonu ile devam ediniz ve sözleşmeyi de inceledikten sonra ” Kabul Ediyorum ” seçeneği ile devam ediniz 2016.

ios 9 itunes ile yükleme,ios 10 itunes yazılımı ile yükleme,ios itunes programı ile nasıl yüklenir,ios sürüm güncelleme programı,ios 10,ios 9,itunes ile iphone yazılımı yükseltme,ios son sürümü 2016,ios yeni güncellemesi 2016

iOS Yazılım Güncelleme Programı Nasıl Kullanılır

iOS sürüm yükseltmek için yeni güncellemeyi indirme işleminin başladığını belirten bir ekran gelecek. Sürüm indikten sonra otomatik yükleme işlemi başlayacak.

iTunes Yazılımı ile iOS Güncellemesini Yapma

iOS Son Sürümü İndirme 2016

Son Güncelleme: 31.08.2016 06:30