iOS 9 Kullanıcı Yorumları ve Şikayetleri

media 3106

iPhone iOS 9 kullanıcılarından şikayetler var. iOS indirmeye açılması ile sorunlar başlamıştı.Güncelleme sorunu ve sonrasında performans,gecikme ve çökme sorunları

teknik destek

Apple kullanıcılarından iOS 9 için olumsuz yorumlar ve şikayetler internette yerini aldı. Bazı kullanıcıların şikayetçi olduğu durumlar şu şekilde güncellemeden sonra uygulamaları çalıştırıldığında bekleme olması, anlamsız alınan hatalar ve performans’da düşüş. 

iOS 9, Apple etkinliğinde tanıtılmasının ardından kullanıcıları heyecanla yeni iOS sürüm güncellemesini bekledi. Apple güncellemenin indirmeye açılacağı tarihi verdi ve sözünü tutup dediği tarihte başlattı. Ama kullanıcıların bazılarında iOS 9 indirme sorunu yaşandı. Günlerce süren sorun şuan için görülmemektedir.

teknik destek

iOS 9 Kullanıcı Şikayetleri

Şuan için Apple ürünlerinden şikayet gelen modeller iPhone 5S, iPhone 6 ve iPad olarak görülmekte. Tabi bu sorunlar tüm modellerde ve tüm kullanıcılarda olmayabilir.

Kullanıcılar, telefonlarında performans kayıplarının, işlem gecikmelerinin, uygulama çökmesinin ve farklı anlayamadıkları hataların çıktığından söz etmekteler.

iOS 9 sürümü ile alınan hatalar için şuan için öneri fabrika ayarlarına çevirmek yada cihazın yedeğini alıp tekrar iTunes üzerinden işlem yapmak.

Sorunla ilgili henüz Apple, tarafından bir açıklama gelmedi. Bakarsınız yeni bir güncelleme daha çıkabilir örnek iOS 9.0.1 yada iOS 9.1 sürüm güncellemesi.

iOS 9 Kullanıcı Yorumları

 

iOS 9 kullanıcılarından şikayetler var

Son Güncelleme: 18.03.2017 03:33