Huawei P20 Pro parçalarına ayrıldı

media 1298

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Huawei P20 Pro modeline ait parçalanma videosunu sizlerle paylaşacağız. Özellikle bu model hakkında çok fazla bilgisi olmaya kişiler bu video ile genel bir bilgiye ulaşmış olacaklar.

Mobil sektörde bir çok markaya ait bir çok model bulunmaktadır. Bu modeller hakkında her gün ilginç bir haber karşımıza çıkmaktadır. Özellikle youtube kanalında neredeyse her gün bir model hakkında ilginç bir paylaşım karşımıza çıkmaktadır. Bu ilginç paylaşımlar telefonun reklamını yaptığı gibi bu video kanallarına da abone kazandırmaktadır. 

teknik destek

Bu haberimizde Huawei P20 Pro modeli ile ilgi bir videoyu sizlerle paylaşacağız. Arka kısmında 3 farklı kamerası ile dikkat çeken model daha önce ünlü youtube kanalı JerryRigEverything tarafından dayanıklılık testine tabi tutulmuştu. Dayanıklılık testi videosunda ne yazık ki Huawei modelinin ekranı kırılmıştı. JerryRigEverything kanalı ise bu model ile ilgili yeni bir video yayınladı. Bu yayınlanan video ise bir cihazın tamir edilebilirliği ne kadar zordur kategorisinde yayınladı. Yayınlanan video Huawei P20 Pro modelini parçalara ayırmak isteyenlere rehber oldu.

Huawei P20 Pro parçalarına ayrıldı

Huawei P20 Pro bütün parçalarına ayrıldı

Huawei P20 Pro nasıl parçalanır? Huawei P20 Pro modeli de yeni telefonlarda olduğu gibi bitişik bir arka kapaktan oluşmaktadır. Bundan dolayı arka kapağa biraz ısı verdiğinizde kapak kendini bırakmaktadır. Bu aşamadan sonra telefona ait bütün donanımlar karşınıza çıkmaktadır. Bir tornavida ile neredeyse telefonun bütün parçaları sökülebilmektedir. Fakat telefonda yer allan batarya için ise aynı şeyi rahatlıkla söyeleyemiyoruz. Videoya baktığımızda bataryayı sökmek için öden ısı uygulaması bile yetersiz kalmaktadır. Videoyu izlediğimizde batarya sökmek için her halükarda telefona zarar vermeniz gerekmektedir. 

Huawei P20 Pro nasıl sökülür? Cihazın arka kapağını söktüğümüz de ilk dikkatimizi çeken detay ise arka kameralara ait sensörlerdir. Ayrıca titreşim motoru da diğer telefon modellerine göre 5/1 oranında daha büyük görünmektedir.

İlgili videoyu izleyebilirsiniz.​​​​​

YouTube video


Huawei Honer 7A fiyatı özellikleri

Huawei Honer 7A fiyatı özellikleri
Son Güncelleme: 23.05.2018 03:07