TikTok bu hesap takip edilemiyor sorunu

media 197

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok uygulamasında bu hesap takip edilemiyor sorunu çıkanlarda yapılacak pek bir şey olmayabiliyor. Tabi teknik durumlar ve yanlış şikayetler durumu değiştirebiliyor.

TikTok bu hesap takip edilemiyor hatası pek sık karşılaşılmayan sorunlardan biri ve çoğunlukla haklı yere yapılan yaptırımlardan biridir. Kullanıcının aldığı bir şikayet, telif durumu, toplum huzurunu bozucu paylaşımlar ve kişiler hakların ihlalinde bulunulma gibi içeriklerden dolayı sonuçlanan bir uyarıdır.

teknik destek

İtiraz etmek için yapılan başvurunun sonucunda nadir yaptırıma uğrayan kişinin haklılık durumu görülebiliyor. Tabi geliştiricinin yapılan başvuruyu dikkate alıp almaması durumu da söz konusu.

Biz TikTok’ un destek alanını beğeniyoruz. Lakin bildiğimiz kadarıyla zor dönüş yaptıkları söylenmekte. Tabi yoğun kullanım oranının ve dil desteğinin buna neden olduğunu düşünüyoruz. Türkçe destek veren kaç çalışanı vardır bu önemli bir husus diye düşünüyoruz. Birde inceleme yapan kişinin ülkenin yasalarına ne kadar hakimdir bu da ayrı bir mesele diyebiliriz.

Duruma göre denenebileceklerin sıralandığı aşağıdaki öneriler belki işinize yarayabilir.

  • Çok sık olmamakla beraber her yıl arada bir çıkan teknik ve yazılım sorunlarından kaynaklı anlamsız uyarılar çıkabiliyor. Yani benzer bir şey olabilir ve ilerleyen saatte bir daha kontrol edilebilir.
  • Cihaza ve internet erişimine engel gelmiş olabilir.
  • Eğer hesabınızın ayarlarına ulaşabiliyorsanız ek doğrulama eklenmesi önerilir. 
  • Güncelleme yapılmış ve cihazla bir uyumsuzluk görülebilir. Önceki sürümlerden biriyle deneyelim.
  • Uygulamanın ayarlarına erişminiz oluyorsa o zaman pro hesabına geçişle belki problem varsa halledilebilir.
  • Haklılığınız varsa hesaptan yapılabiliyorsa veya yapılamıyorsa soru işaretine dokunarak sorununuzu bildiriniz.
  • TikTok’ un bir e-posta adresinin olduğunu ve buna Türkçe ve İngilizce bir destek yazısı gönderilmesini öneriyoruz..

TikTok bu hesap takip edilemiyor sorunu

Hesap önem arz ediyorsa yasal yollarla bir inceleme talep edilebilir. Mahkeme yoluyla istenilen bir incelemenin dönüşü zaman alsa da yapılacağını düşünüyoruz. Tabi savcının talebe red cevabı veya takipsizlik kararı vermemesi gerekiyor. 

Son Güncelleme: 26.10.2020 15:34