Tik Tok hesaba giren kişileri girişleri görme

media 439

Tik Tok hesabıma kim girdiğini nasıl görebilirim veya giren kişiyi görmek için hangi bölüme bakmalıyım diyen kullanıcılar için resim ile gösterdiğimiz detayı inceleyin.

teknik destek

Tiktok Hesabına En Son Giriş Yapılan Yerleri Görme Tiktok insanların kısa videolar paylaştığı sanal platformdur. Bu sanal platform son günlerin en popüler uygulamasıdır. Her işlemciye uygun olan uygulamanın milyonlarca kullanıcısı vardır. İçinde yer alan binlerce sesler ve efektlerle istediğiniz biçimde video çekebilme imkânınız bulunmaktadır.

Yeteneklerinizi bu şekilde sergileme imkânınız bulunan uygulamada diğer kullanıcılar ile sohbet edebilme özelliği de bulunmaktadır. Tiktok uygulamasında çektiğiniz videoları başka sosyal medya hesaplarınızda da yayınlama şansına sahipsiniz. Tiktok uygulamasında video çekmek için üye olmak gerekir. Uygulamayı indirdiğinizde veya uygulamanın sitesine gittiğinizde profil tuşuna basarak üye olabilirsiniz.

teknik destek

Üyelik kısmında bazı bilgileri girdikten sonra üye olursunuz. Bu bilgiler arasında mail adresiniz de bulunur. Mail adresiniz hesabınızın koruması gibidir. Tiktok hesabına en son giriş yapılan yerleri görme işlemi mail hesabınız sayesinde yapılır.

Hesaba girenler nasıl görülür?

Tiktok adresinize giriş yapılan yerleri görmek için mail hesabının hayati önemi vardır. Tiktok hesabında fenomen olmanın önemli bir getirisi bulunur. Bunun farkında olan bazı kişiler hesap çalmak için uğraşı vermektedirler. Tiktok, hesabınıza yapılan anormal girişlere izin vermez ve mail hesabınıza hangi cihazdan ve hangi şehirden girilmeye çalıştığı hakkında bir bildiri gelir. Bu bildiriyi onaylamazsanız hesabınıza giriş yapılamaz.

Hesabınızı böylece korumuş olursunuz. Ayrıca Tiktok geliştiricileri, uygulama içerisinde en son giriş yapılan yerleri görmek için ayrı bir kısmı uygulamaya eklemek için çalışmalar yapmaktadır.

Bilmeniz gerekenler:

  • Hesaba girilen yerleri görme uygulaması. Bu şekilde tanıtımı yapılan çok uygulama var ve bazıları tehlikeli.
  • Yer tespiti için ip bilgisi varsa lokasyon gibi çok sayıda bilgiye ulaşılabilir.
  • Virüs bulaşabilecek işlemlerden uzak durun.
  • Mahleme kararıyla yasal durumlar için çıkarılabilir.
  • Uygulama geliştiricisine şikayet edildiğinde size kişi bilgisi paylaşılmaz ama uygun görülürse kendileri bir takip yapabilir.

Tik Tok hesabıma giriş yapılan yerleri görme

  1. Uygulamadaki “Ben” kısımını açın.
  2. 3 Noktayla devam edin.
  3. “Hesabımı yönet” kısmını açın.
  4. Sonra “Güvenlik” ile devam edin.
  5. Cihazları buradan göreceksiniz.

Tik Tok hesaba giren kişileri girişleri görmeTik Tok giren kişilere bakma

Geçmişe dönük girişleri görme gibi bir durum söz konusu değil. Belli bir zamana kadar veriler ekrana gelebilir ve geliştirici istemediği süre taleplerinize cevap vermeyebilir. 

Son Güncelleme: 04.04.2020 14:48