Hotmail MSN Hesabım Geçici Olarak Engellendi

media 3436

Son güncelleme 22 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

Hotmail hesabım engellendi çözümü nedir? Ne yapmalıyım? Hesabım neden geçici olarak engellendi detay gelmedi. Hesabımı tekrar nasıl açabilirim açtırırım şikayet etme.

MSN Hotmail hesap geçici olarak engellendi uyarısı aldım nedeni nedir?

Hotmail tarafından hesabınız geçici olarak engellendi şeklinde bir uyarı geldiyse bunun nedenleri aşağıda yer almaktadır. Çözüme ulaşamazsanız bizimle yorum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Hesabınızın dolandırıcılığa ya da uygunsuz kullanıma karşı korunmasına yardımcı olmak için, olağandışı etkinlik algıladığımızda hesabı geçici olarak engellemiş olabiliriz.

Hotmail MSN hesabınızın engelini kaldırmak

Hesabınızın engellendi sie engelini kaldırmak için ccount.live.com resmi sitesine gidiniz ve oturum açmaya çalışınız. Güvenlik kodu SMS mesajla almak için kayıtlı telefon numarası istenebilir. Eğer işlem sorunsuz yapıldıysa yeni şifre belirlemeniz istenebilir. Parola belirlerken kişisel bilgilerinizi kullanmayınız. Parola ard arda sayılardan ve sadece sayılardan oluşmamasına dikkat ediniz.

Hotmail MSN güvenlik kodu sorunları için

  • Kısa mesajla kod isteyiniz. Eğer gelmezse ilerleyen saatlerde tekrar deneyin. Eğer sim kart veya operatör değişiklği yaptıysanız 72 saat sonra deneyinz.
  • Kod geçersiz diyorsak kodu doğru girdiğinizden emin olunuz. Boşluk varsa düzeltin.
  • Müşteri destek birimi buradan iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncelleme: 22.03.2017 14:23