15 Temmuz hediye internet dakika sms sorgulaması

media 1237

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Türk Telekom 15 Temmuz 2016 gününü unutmadı. Kullanıcılarına hediye internet, sms mesaj hakkı ve dakika verdi. Dün itibaren kullanıcılarına bilgi mesajları gitti. Peki hediye nasıl sorgulanır?

Türk Telekom‘ dan 15 Temmuz için özel hediye. Hem ev / iş telefonları için hem de operatör kullanıcıları için.

teknik destek

Geçen senede aynı şekilde hediyeler verilmişti. Bu yıl ise Turkcell ve Vodafone’ den ses çıkmadı. Turkcell ücretsiz Wifi hizmetini verecek. Ama geçen sene ki gibi bir hediyeden bahsetmedi. 

Türk Telekom hediyeleri neler? 1 GB internet, SMS 5000 ve dakika ise 1000. Ev / iş telefonları içinde sabit hatları bedava arama.

Vodafone ve Turkcell bir ihtimal Pazar gün içerisinde kullanıcılarına hediye bilgisini duyurabilir.

Bu hediyelerde önemli olan her yöne hediye dakika ve SMS. Tabi mesaj artık çok fazla kullanılmıyor. Ama internet’ i olmayanlar için yinede önemli olabiliyor. İnternet ise 1 GB azda olsa hiç olmamasında iyidir.

Hediye SMS dakika ve internet sorgulama

Hediye internet sorgulaması ve hediye dakika sorgulaması nasıl yapılır? Avea yani Türk Telekom’ da hatta üzerindeki bakiye ve paketleri sorgulamak için 9333 aranır. Bunun dışında online işlemler sayfası yani Turktelekom.com.tr’ den “online işlemler” menüsünden sorgulama yapılır. Tabi sms ile sorgulama yapılabiliyor. Örnek mesaj bölümüne kalan yazarak 5555′ e kısa mesaj atarak.

Yukarıdaki kanallar üzerinden sorgulama yapamazsanız büyük ihtimal hediye verdiklerinden sorgulama menüsüne eklemediler. Sorgulama nasıl yapılır? Müşteri hizmetlerini arayarak yapabilirsiniz. SMS ve 9333′ den ücretsiz sorgulama yapılmakta.

15 Temmuz hediye internet dakika sms sorgulaması