VeChain (VET) nasıl alınır en güvenilir yer hangisi?

media 53

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

VET, yani VeChain coin son 2-3 yıldır dikkat çektiğimiz bir proje olduğunu söyleyelim. Bir Bitcoin gibi madencilik yapılmayan ama önemli bir kripto diyebiliriz.

VeChain olarak tanınan kripto para birimi yatırımcılar arasında oldukça popülerdir. 2018 yılında dönüşerek yeni nesil bir tedarik zinciri sunan VET, kendi içerisinde tokenlere sahiptir. Sözleşmeler aracılığıyla işlem yapmaya izin veren blokzinciri, güvenli alışverişi vaat etmektedir. Platform açısından işlevsellik sunan VET’lerin satın alım işlemi diğer kripto paralarla aynıdır.

teknik destek

Popüler coinler arasında yer alan bu sanal paranın yakın zamanda büyük bir yükseliş yaptığına şahit olduk. Şu an için sıkıntısız gibi duran bir proje ama ayı sezonu denilen düşüş dönemlerinde nasıl bir duruş sergileyecek ve Bitcon’ in hareketlerine bağlı yükseliş düşüş trentlerini takip edecek mi zaman gösterecek.

İşlemlerinizi yaparken bilmediğiniz projelere yatırım yapmamanızı öneriyoruz. Birde işlem yaptığınız borsalara dikkat ediniz. Özellikle çok sayıda platformun battığı veya dolandırdığı dönemler içerisindeyiz.

VET nasıl satın alınır?

Bir tür blokzinciri olan VET’in para birimi 2018’den sonra güncellenmiştir. Popüler para birimlerinden olan VeChainThor, VET’in blokzinciri tarafından üretilmektedir. Diğer kripto para alımlarına benzer işlemleri kapsayan VET satın alma işlemi şu şekilde yapılmaktadır:

  1. Kullanılacak olan borsa platformuna girilir.
  2. Hesap oluşturulur ve kayıt işlemleri tamamlanır.
  3. Hesap doğrulama adımı olası yanlışlıkları önlemek adına özenle yapılır.
  4. Kullanılan platforma para transferi aracılığıyla Türk Lirası yatırılır.
  5. Yatırılan Türk Lirası dönüştür aracı kullanılarak platform içerisinde izin verilen bir para birimine dönüştürülür. Bu para birimlerinin en yaygını dolardır.
  6. Dönüştürmenin ardından hesap bakiyesi doğrultusunda tekrar bir çevirme işlemi gerçekleştirilir.
  7. Hedef kısma “VET” yazılarak coine geçiş yapılır.

VET Paribu’dan alınabiliyor mu?

Giderek popülerleşen bir para birimi olan VET, Türkiye’de satışa sunulan kripto para türlerini içermektedir. Yeni coine dönüşen VET’lerin yenisi de eskisi gibi Türkyie’den satın alınabilmektedir. Ancak VET Paribu aracılığıyla alınabilen bir kripto para birimi değildir. BtcTurk içerisinde de bulunmayan VET’ler, şu an için başka borsalar içerisinde satıştadır. VET’lerin en bilinen satışı Binance platformu içerisinde yapılmaktadır.

VET ne kadar güvenli? Kripto para yatırımı yapacak olan kişilerin aklına takılan ilk şey güvenlik meselesidir. Kripto paraların güvenilirliği, satıldığı platformlar ve kurucu firmalar ile yakinen alakalıdır. VET kripto paralar satın alınırken de aynı güvenlik ilkelerine dikkat edilmelidir. VET güvenli mi sorusuna verilebilecek cevap kesinlikle evettir. Hakkında herhangi bir olumsuz yorum bulunmayan VET’in para birimleri, yatırımcılar tarafından oldukça güvenli görülmektedir.

VeChain (VET) nasıl alınır en güvenilir yer hangisi?


DOT coin nasıl alınır satılır?

DOT coin nasıl alınır satılır?
Son Güncelleme: 18.05.2021 01:57