WhatsApp grup sayısı limiti artıyor

media 1359

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp, grup sayısını arttırıyor mu? 256 Kişi olan grup sayısı limiti artık 4096 olarak değişiyor. Bu özellik özellikle geniş aileler için ve şirketler için iyi bir değişim olacak.

Whatsapp uygulaması en yaygın kullanılan çevrimiçi iletişim metodudur. Başkasıyla mesajlaşma olanağı verdiği gibi arama ve görüntülü arama özellikleri ile de büyük ilgi görüyor. Whatsapp uygulamasını en önemli özelliklerinden biri de birçok kişiye aynı anda mesaj gönderme olanağı sunan grup özelliğidir. Aynı grup içinde yer alan kişiler ilgili olan herkese bir mesaj yoluyla ulaşabiliyor.

teknik destek

Whatsapp grup mesajı özellikleri

Grup sayısı kaç ve grup sayısı ne kadar olabiliyor? Aynı konuda ilgili olan kişiler birbiriyle iletişim kurmak için tek tek mesaj gönderme yerine grup kurarak grup içine mesajlarını gönderiyorlar. Böylece büyük bir kolaylık sağlanıyor. Önceleri 100 kişinin eklenebilen gruplara daha sonraki güncelleme ile 256 kişi eklenebiliyordu. Yeni güncelleme ile de 4096 kişi eklenebilecek. Whatsapp grup limitinin artırılması özellikle geniş kurumlar için büyük getiriler sağlayacaktır.

WhatsApp grup sayısı limiti artıyor

Grup mesajı ile neler yapılabilir?

Grup mesajları ile sadece mesaj göndermek değil doküman, video, fotoğraf, ses kaydı gönderme de yapılabilir. Ayrıca yeni güncelleme ile de anket uygulaması yapılabilir hale gelecek. Grup içerisinde bir ya da çok daha fazla kişi hatta herkes grup yöneticisi olabilir. Böylelikle istenilen kişi grup içerisine kolaylıkla eklenebilir. Bazen ise grup içinde çok fazla gönderim olabilir. Bu durumda ise grubu sessize alma özelliğini kullanabilirsiniz. 

Böylelikle grubun mesaj bildirimlerini kısa ya da uzun süreli olarak alamazsınız. Grupla ilginiz kalmadığında ise gruptan ayrılabilirsiniz. Grup mesajları grup içinde bilgi paylaşımı dışında bir tartışma ortamı da oluşturur. Bu da sorunlara çok farklı bir bakış geliştirmenize yardımcı olabilir. 


WhatsApp Plus güvenli mi?

WhatsApp Plus güvenli mi?

Sonsuzluk işareti nedir nasıl yapılır

Sonsuzluk işareti nedir nasıl yapılır

WhatsApp grup mesajları gitmiyor

WhatsApp grup mesajları gitmiyor
Son Güncelleme: 14.04.2018 20:06