Google Play Store Android APK Mağaza indir

media 2411

Son güncelleme 3 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Play Store Android APK Mağaza indir

Android Telefon ve Tabletlerde Google Play Store Yükleme APK Mağaza indirme

Google Play hesabınıza birden fazla cihaz ekleyebilir ücretli ve ücretsiz oyunları ve uygulamaları indirebilirsiniz. Mağaza uygulamasını Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilir.

teknik destek

İndirdiğiniz uygulama ve oyunları Google Play hesabınız üzerine yedekleyip istediğiniz zaman tekrar geri yükleme yapabilirsiniz. Google Play üzerinde beğendiğiniz oyunları ve uygulamaları istek listenize ekleyerek sonradan liste altında yer alan tüm oyunları ve uygulamaları istediğiniz zaman mobil cihazlarınız üzerine yükleyebilirsiniz.

Google Play APK dosyasını Android akıllı telefon ve tabletler üzerinden indirebilir ve yüklü uygulamayı yine aynı kanalla güncelleyebilirsiniz. Android Google Play Store uygulamasını buradan apkmirror.com indirebilirsiniz

Play Store mağazasından indirmeden önce uygulamalar ve oyunlar indirip deneyen kullanıcıların yaptığı yorumları ve oylamaları kontrol edip duruma göre tercih etmenizi sağlayabiliyor. Yani vaktinizi boşuna harcamamış oluyorsunuz.

Google Play Store Android APK Mağaza indir

 
 

Son Güncelleme: 24.03.2017 14:56