Galaxy Note 2 Google Güvenlik Güncellemesi

media 3770

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy Note 2 Güvenlik Güncellemesi,Samsung Note 2 Güncelleme Nasıl Yapılır indir Yükle,Note2 için Güncelleme Başladı.Android 5.0 Ne Zaman Çıkacak

Samsung Galaxy Note 2 Google Güvenlik Güncellemesini Yayınladı Türkiye Ne Zaman

Samsung Galaxy Note 2 Google güvenlik güncellemesini başlattı. Samsung Galaxy Note 2 II N7100 güncelleme nasıl yapılır indirme yükleme nasıl? Note2 için güncelleme başladı hangi ülkelerde yapılabiliyor. Galaxy Note 2 Android 5.0 güncellemesi ne zaman çıkacak.

teknik destek

Samsung, tarafından yapılan bir açıklamada Galaxy Note 2 telefonlar için Google‘nin bir güvenlik güncellemesini başlattığını kademeli olarak çoğu ülkede güncelleme yapılabileceği belirtildi. Çıkan güncelleme OTA üzerinden yapılacaktır. Ara ara güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 2 için yakın bir süre içerisinde Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlayacağını açıklamıştı. Cyanogenmod daha erken davranım güncellemeyi başlattığını resmi sitesinde belirtmişti. Yayınladıkları güncelleme Android 5.0.2. Note 2 resmi güncellemesi ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor.

Galaxy Note 2 Google Güvenlik Güncellemesi

Son Güncelleme: 24.03.2017 20:34