Bip nedir nasıl Kullanılır yükleme kayıt olma iptal etme

media 3622

Bip nedir nasıl kullanılır sorusunun dışında nasıl yüklenir ve kayıt olunur sorusunun da cevabını vermek istedik. Zaman zaman çıkan uyarılarda öneri veriyoruz.

teknik destek

Bip Turkcell uygulaması nedir nasıl kullanılır? Yerli uygulamaların içerisinde önemli bir yeri olan bu uygulamanın WhatsApp alternatifi olarak tercih edeilebilecek yanları var. Tabi haberleşmede ve alt yapı olarak şu an için başa çıkabilecek seviyede değil.

Bip Turkcell operatörün çıkardığı ücretsiz resim, video ve mesajlaşmayı sağlayan uygulamanın adıdır. Uygulamayı Android ve Apple mağazalarından indirebilirsiniz. BiP tüm operatörlerde kullanabildiği bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Bip ile istediğin zaman diliminde yada çıkış yaptığında yazışmalar silinir.

teknik destek

Bip nedir nasıl kullanılır

  • BIP uygulaması için mesajla 2222 e gönderirseniz mesaj olarak indirme bağlantı adresi gelecektir. Bağlantıya tıklayıp yükleyebilirsiniz.
  • İsteyen Bip’ i Apple iphone için App store, T – Market ve Android telefonlar için Google Play’ den aratarak yapabilirler.
  • Uygulamayı indirdip yüklediyseniz hesabı doğrulamanız gerekiyor. Telefon numaranızı yazıp doğrulamayı yapınız. Doğrulama kodu mesajla gelecek.
  • Sonra uygulama rehberinize erişim izni isteyecek. Onayladıktan sonra rehberinizde Bip’ i kullanan kim varsa ekrana gelecek. 

Bip Vodafone ve Türk Telekom kullanılabilir mi?

Evet Turkcell dışında tüm operatörlerde kullanılabilir. Uygulamayı resmi mağazadan indirip hesap açmanız yeterli. Uygulama ücretsiz kullanım imkanı sunuyor ve kesinlikle test edilmesi gerekenlerin başında yer alıyor.

Bip nedir nasıl Kullanılır yükleme kayıt olma iptal etme
Bip nedir nasıl Kullanılır yükleme kayıt olma iptal etme

Bip nedir? Turkcell operatörünün geliştirmiş olduğu milli bir yazılımdır. Son zamanlarda ABD ile sorunlardan dolayı hızla yayılmakta. Türkiye’ nin milli yazılımlarından biri olan Bip görüntülü arama özelliği ve çoklu grup aramalarıyla önemli bir kullanıcı sayısına ulaşamakta.    Bip nasıl kullanılır? Uygulamayı kurduktan sonra hesap onayından sonra rehberde uygulamayı kullananları görürsünüz bunlarla ister ayrı ayrı isterse grup oluşturup aynı anda 6 kişiyle görüntülü arama ve görüşme yapabilirsiniz.

Bip Nasıl Kaldırılır,Turkcell Bip Uygulaması Silme
Bip nasıl Kullanılır

Bip hesap kapatma: Profile girip ayarlardan hesabım sonra hesabımı silden yapabilirsiniz.

Bip iletişim için Turkcell müşteri hizmetleriyle bağlantı kurabilirsiniz. Aldığınız hatalarda ekran görüntüsünü bize ileterek inceleme talebinde bulunabilirsiniz. 

Uygulama tarafında çıkan uyarılarda daha önce ve yeni olmak üzere içeriklerimiz bulunuyor. Bunların incelenip duruma göre iletişim sayfasından bize yazarak yardım için detayları paylaşabilirsiniz. Bazıları açılmıyor veya kapanıyor diyip yardım isteyebiliyor. Böyle taleplere dönüş yapılmamakta. Yazı içerisindeki numara tercih edilebilir.

teknik destek

Bir yanıt yazın