Galaxy S9 duvar kağıtları

media 1472

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung firması 2018 yılında amiral gemisini çıkarmaya hazırlanıyor. Firmanın Galaxy S9 telefonu hakkında bir çok bilgisi internet ortamında yayınlandı. Şimdide duvar kağıtları internete sızdı.

Samsung 2018 yılında Galaxy S9 modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Firmanın bu yeni modeliyle ilgili birçok bilgi  internet ortamında paylaşıldı. Hemen hemen her gün firmanın bu yeni amiral gemisiyle alakalı birçok yeni bilgiyi internette görmekteyiz. Tabiki bu yayınlanan bilgilerin birçoğu doğru olabildiği gibi birçoğu da asparagas çıkabilmektedir ama sızan bilgiler’in büyük bir bölümü resmi tanıtımda karşımıza çıkma olasılığı yüksektir.

teknik destek

Bu haberimizde Galaxy S9 ile ilgili yeni sızan bir bilgiyle karşınızdayız.  Bu defa telefonun teknik özelliği veya tasarımıyla ilgili bilgi değil telefonda kullanılacak duvar kağıtları internete sızdı. İşte Galaxy S9 telefonunda kullanılacak olan duvar kağıtları…. 

Galaxy S9 duvar kağıtı

Galaxy S9 telefonunda kullanılan duvar kağıtlarına başlamadan önce Galaxy S9 modelinin genel özellikleri birlikte bakalım. Samsung 2018 yılında çıkaracağı bu yeni amiral gemisinde aynen Galaxy S8 Plus ailesinde olduğu gibi 18.5:9 en boy oranı piyasaya çıkaracak.  Ayrıca Galaxy S9 modelinde 2960×1440 piksel çözünürlük kullanacak. 

Galaxy S9 özellikleri: Samsung 2018 yılına çıkaracağı Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinde 5.8 inç veya 6.2 inç kavisli ekran kullanacağı yine sızan bilgiler arasında yer almaktadır. Tasarım olarak Samsung firmasının bu yıl piyasaya süreceği Galaxy S9 modeli, geçen yıl çıkan Galaxy S8’den herhangi bir farkı bulunmamaktadır fakat kamera özelliği olarak bakıldığında bu yeni modelin çok ileride olduğunu söyleyebiliriz. Samsung firması Galaxy S9 modeli için farklı çözünürlüklere sahip duvar kağıtları hazırladı. Hazırlanan ve internete sızan duvar kağıtlarından birkaçını sizlerle aşağıda paylaşacağız. 

Samsung Galaxy S9 modelinde iki farklı işlemci kullanacak ABD ve Çin’de Snapdragon 845 kullanılırken diğer ülkelerde ise Exynos 9810 işlemcide kullanılacak. Ayrıca Samsung bu modellerde 4-6 GB RAM ve 64-128 GB dahili depolama alanı seçeneklerini kullanıcılarına sunacak. Galaxy S9 hakkında yayınlanan bu bilgilerin doğruluğunu ise resmi tanıtımda birlikte göreceğiz. 

Galaxy S9 duvar kağıtları


Samsung Galaxy S9 işlemcisi belli oluyor

Samsung Galaxy S9 işlemcisi belli oluyor
Son Güncelleme: 30.01.2018 00:21