Galaxy S8 Plus için yeni renk

media 150

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S8 Plus telefon modeli yeni renk seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Beş farklı renk seçeneğine sahip model altıncı renk ile piyasaya sürülecek.

Samsung markası mobil sektöründe en çok telefon modeli satışı gerçekleştiren markadır. Samsung neredeyse son bir kaç yıldır akıllı telefon satışında lider konumdadır. Şirketin son dönemde çıkarmış olduğu ve android yazılımlar üzerinde yaptığı tasarımsal değişiklikler bu satışların artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca firmanın her bütçeye uygun bir modeli bulunmaktadır. İstediğiniz fiyat aralığında bir Samsung telefon modeli bulabilirsiniz. Özellikle android cihazlarda pahalı fiyat uygulamasını gördüğümüzde bu uygun fiyatlı android telefonlar dikkatimizi çekmektedir. Bundan dolayı en yakın rakibi olan Apple firmasına geçen yıl 100 bin gibi dev bir fark attı. 

teknik destek

Tabiki satış fazlalığı olması her zaman kar sıralamasında lider olacağı anlamına gelmemektedir. Şirketin fiyat politikası diğer markalara göre makul seviyelerde olduğundan dolayı Apple firmasının kazanmış olduğu kar oranını yakalayamamıştır. Yani Apple 100 bin daha az satmasına rağmen yüksek fiyat uygulamasından dolayı kar kazanımında mobil sektörün zirvesinde yer almıştır.

Samsung bu sorunlarını çözümü için yeni modeller çıkarmaktadır. Her yıl kullanıcılarının karşısına farklı modeller sürmektedir. Bu yıl çıkarmış olduğu Galaxy S8 Plus modelini kullanıcılarının dikkatini çekebilmek için 5 farklı renkte üretti. Şirket son dönemde bu ilgiyi artırabilmek için yeni bir renk seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Galaxy S8 Plus için yeni renk

Samsung şirketi tarafından Galaxy S8 Plus modeli için yeni renk seçeneği resmi olarak duyuruldu. İlk çıktığı dönemden bu vakte kadar beş farklı renk seçeneği ile üretilen telefon bu açıklama ile resmi olarak altı renk seçeneğine çıkmış oldu. Samsung firmasının 2017 yılında çıkardığı ve ilgi odağı olan modeline Rese Pink renk seçeneğini ekledi. Türkçesi pembe renk olan bu seçeneğin görüntüsü aşağıdaki resimdeki gibi olacaktır.

Galaxy S8 Plus için yeni renk


Galaxy S8 Plus ile Galaxy S7 Edge karşılaştırması

Galaxy S8 Plus ile Galaxy S7 Edge karşılaştırması
Son Güncelleme: 02.07.2017 01:04