Samsung Galaxy S8, S8+, S7, iPhone 7 ve bir çok model ile boyut karşılaştırması

media 2398

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung'ın bu ay sonu resmi olarak tanıtacağı milyonların merakla beklediği yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve daha büyük kardeği Galaxy S8+ modeli, diğer rakip amiral gemileriyle boy ölçüştü.

Akıllı telefonlarda donanım ve tasarımın önemli olduğu kadar, diğer en önemli şeylerden biri de şüphesiz boyut. Ne çok küçük ne de çok büyük olmaması gereken akıllı telefon boyutları, ilk olarak Samsung‘un Note serisinin öncülüğünde büyümeye başlamış ve şimdilerde ortalama 5.5 ile 6 inçlik boyutun akıllı telefonlar için bir standart ve kullanıcılar için en çok tercih edilen boyut aralığı olduğu tesbit edilmiştir. Apple’ın bile büyük boyutlu iPhone üretmem demesinin ardından, bu kararından geçmek zorunda kaldığı ve daha büyük boyutlara sahip iPhone modellerini üretmeye başladığı bu günlerde, gözler Samsung’un bu yıl kullanıcılara sunacağı yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Galaxy S8 Plus) modelinde.

teknik destek

Elde duruşu ve ekran büyüklüğü ile hayatımızın her alanında yer alan ve ergonomik olarak rahat kullanmak istediğimiz akıllı telefonlar, Galaxy S8 serisiyle daha da güzelleşecek. Verilen bilgiler ve sızdırılan teknik render çalışmaları ışığında Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri, diğer üreticilerin amiral gemileriyle boy ölçüştü. Aşağıda farklı modellerle boyut karşılaştırmalarını inceleyebilirsiniz.

Galaxy S8 ile Galaxy S8+ ve Galaxy S7 ile Galaxy S7 Edge Boyut Karşılaştırması

Samsung Galaxy S8, S8+, S7, iPhone 7 ve bir çok model ile boyut karşılaştırması

Samsung bu yıl yeni amiral gemilerinin boyutlarını biraz daha yükselterek, Galaxy S8 modelinin boyutunu Galaxy S7 modelinde kullanılan 5.1 inçlik boyuta göre bir tık daha büyülterek 5.7 inç olarak sunuyor. Galaxy S8+ modelinin boyutu ise, geçen yılki Galaxy S7 Edge modelinde kullanılan 5.5 inç yerine, 6.1 inç olarak ayarlanmış. Ayrıca bu yıl S8 serisinin her ikisinin de ekranı kavisli olarak gelecek ve sadece boy olarak farklılık gösterecek. www.teknolojihaber.net – Teknoloji haberleri!

Galaxy S8 ile Galaxy S8+ ve Google Pixel XL ile iPhone 7 Plus Boyut Karşılaştırması

Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 karşılaştırması

Galaxy S8 ile Galaxy S8+ ve LG G6 Boyut Karşılaştırması

Samsung Galaxy S8 ve LG G6 karşılaştırması

Ayrıca diğer CAD çizimli boyut karşılaştırmalarını da aşağıda inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy S8 ve S6 S7 karşılaştırması

Samsung Galaxy S8 ve S6 S7 karşılaştırma

Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 kıyaslama


En fazla satan telefon modeli hangisidir ?

En fazla satan telefon modeli hangisidir ?

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!

Samsung Galaxy S8 satış tarihi

Samsung Galaxy S8 satış tarihi
Son Güncelleme: 10.03.2017 17:54