Galaxy Grand 2 Desen Tuş Kilidini Kırma Açmak

media 3706

Son güncelleme 3 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy Grand 2 Desen Tuş Kilidini Kırmak Açmak,Samsung Galaxy Grand 2 Model Ekran Kilit Kaldırma Programı Var Mı Nasıl Yapılır?Açılış Kilidi Kırma Açma Ayarları

Samsung Galaxy Grand 2 model desen açılış tuş kilidini nasıl açılır? Desen kırma açmak için adımlar neler? Galaxy Grand 2 kilit kaldırma programı var mı nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy Grand 2’de unutulan yada yanlış girilen şifre sonucu ekranı kilitlenen telefonlarda açılış desen kilidini kaldırmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Eğer adımlar sonuç vermezde Android yazılımı kaynaklı olabilir yazılım atılarak açılacaktır.

teknik destek

Cep telefonunuz kapalı durumdayken Ses Açma tuşu sonra Menü tuşu son tuş telefonu Açma Kapama tuşlarına basılı tutup ekrana Android logosu yada yazılar geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz.

Ekrana gelen yazılardan Wipe Data Factory Reset yazısının üstüne ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz . Gelen bölümden Yes yazısının üstüne yine ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz. Son adım olarak ana menüye döndüğünde Reboot System Now üstüne gelip menü tuşuna basınız cihaz kapanıp açılacak.

Adımlar gerçekleşirse telefonda bulunan tüm veriler silinecek silinmeden açmak isteyenler servisten destek alabilir.

Samsung Galaxy Grand 2 Model Ekran Kilit Kaldırma Galaxy Grand 2 Desen Tuş Kilidini Kırma Açmak

Son Güncelleme: 24.03.2017 19:31