Folio for Facebook Nedir Nasıl Kullanılır Son Sürüm APK indir

media 2671

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook için yeni Android uygulaması Folio for Facebook Google Play Store' de indirmeye açıldı. Folio for Facebook ücretsiz telefona ve tablete yükleyebilirsiniz.

Folio for Facebook uygulaması ile çok hızlı ve düşük pil tüketimi sayesinde daha verimli Facebook kullanımına kavuşacaksınız.

teknik destek

Yakın bir zamanda gündeme gelen Facebook uygulamasının telefon ve tablette aşırı RAM ve işlemci tükettiği, bunla ilgili Facebook tarafından yapılan resmi açıklamada gerekli çalışmaların yapıldığı açıklanmıştı.

Creative Labs, çıkardığı Facebook için yeni Android uygulaması Google Play Store‘de yerini aldı.

folio for facebook,folio for facebook uygulaması indir,folio for facebook android apk indir,folio for facebook ücretsiz indir,folio for facebook 2016 indir,folio for facebook telefona nasıl yüklenir

Folio for Facebook uygulaması, Facebook hesabınızı daha hızlı kullanmanızı ve daha düşük batarya kullanımını sağlaması ile ön planda yerini alacak.

folio for facebook telefona nasıl yüklenir

Folio for Facebook çok çeşitli tema desteği ile 41 tema bulunmaktadır.  Materyal tasarım yer aldığı uygulama geniş renk yelpazesine sahip.

folio for facebook telefona nasıl indirilir

Facebook’ un yeni uygulaması, profil fotoğrafı, uygulamayı kişiselleştirme, navigasyon, fotoğraf, isim ve e-posta yenilikleri ile geldi.

Uygulama ile daha uzun Facebook kullanma ve daha iyi batarya ömrü. Folio uygulaması ile pil ömründen tasarruf sağlayacaksınız. Diğer uygulamalar gibi arka planda güç tüketmeyecek. Bildirim geldiğinde aktif olacak.

Folio for Facebook uygulamasını Google Play Store’ den aratarak ücretsiz indirip yükleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:31