e-Devletten fatura adres değişikliği

media 1382

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Yine e-Devlet uygulamasının bir hizmeti daha geldi. e-Devlet ile adres değişikliğini kolayca yapabilirsiniz. Belediye' ye ya da Nüfus müdürlüğüne gitmeden. İşte detaylar teknoloji haberde…

Son zamanlarda sürekli eklenen yeni hizmetler ile gönüllere taht kuran e-Devlette yeni bir hizmet büyük kolaylık sağlıyor. Artık e-Devlet üzerinden adres değişimi yapılabiliyor.

teknik destek

Çoğu belediye ve kurumları bir araya toplayan uygulama ile zahmetsiz işlemler yapabilirsiniz. Aynı zamanda bildirim ayarını açarak’ ta önemli bildirimleri alabilirsiniz. Örnek trafik cezası!

Adres değişikliği nasıl yapılır? Aşağıda görsel olarak anlattık. Ama bu işlem her zaman olmayabiliyor. Yani örnek yeni yapılmış bir ev’ e geçtiniz. Hatta sokak ismi bile net değil. bu gibi durumlarda geçici bir adres verilebiliyor.

Fatura adres değişikliği

e-Devlet’ e giriniz ve profil ayarlarına geçiniz. Burada güncelle simgesine tıklayın. Onay verin ve değişikliği kontrol edin.

Adres değişikliği gerçekleşmemişse Nüfus müdürlüğüne gidiniz. Ama güncel bir fatura ile…

Unutmadan e-Devlet iletişim bilgileri de bu sayfadan değişebilmekte. Telefon numaranız ve mail adresiniz. Bu bilgiler önemli olabilir. 

e-Devletten fatura adres değişikliğiFatura adres değişikliği


e-Devlet bildirim mesajı ayarları

e-Devlet bildirim mesajı ayarları

e-Devlet soy ağacı öğrenme

e-Devlet soy ağacı öğrenme
Son Güncelleme: 30.03.2018 13:57