Facebook Sofraklup Nedir Şikayet Telefon Numarası

media 2411

Facebook sayfamda hesabımda sofraklup reklam yazısını tıkladığımda Turkcell, Vodafone veya Avea tarafından 14TL ücretlendirildiğini belirten kısa mesaj sms geldi.

teknik destek

Facebook sayfamda hesabımda sofraklup reklam yazısını tıkladığımda Turkcell, Vodafone veya Avea tarafından 14TL ücretlendirildiğini belirten kısa mesaj sms geldi. Sofraklup üyeliğimin başladığını ve 14 tl bir haftalık üyelik ücretimin faturama yansıtalacağı belirtildi. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğinizde üyeliği iptal ediyorlar ama tıklandığı için ücretin alınacağı belirtiliyor.

Sofraklup ile alakalı bazı şikayetler: Sofraklup sitesinde bir yemek tarifine bakıyordum. Tarifin devamını görmek için tıklayınız’a tıkladım. Hemen bir mesaj haftalık 14 TL faturanıza yansıtılacak iptal için… Mesaj atın. Mesajı geldi. herhangi bir onay kutusu ya da uyarı vermeden abone edip ücretlendirildi. Hemen iptal için… . Numaraya mesaj attım cevap gelmedi, tekrar tekrar derken 10. mesajda iptal oldu çok şükür. Avea bu iptal mesajlarını da sağ olsun ücretlendirmiş 4,5 TL. Onayım olmadan alınan 14 TL ve iptal mesajları için alınan 4,5 TL ücretin iptalini talep ediyorum.

teknik destek

Facebookda sofraklup yazısının altındaki pasta tarifine tıkladığımda avea tarafından sofraklupa üyeliğimin başladığını ve benden 1 haftalık üyeliğimin karşılığında 14 tl nin faturama yansıtalacağını yazdılar bende müşteri hizmetlerini aradım üyeliğim iptal oldu ama bu ücreti alacaklarını belirtiler.

Sofraklup servis için şikayet adresi: BTK kurulumuna kısa bir kayıt işleminden sonra şikayet ediniz.

Son Güncelleme: 12.03.2017 00:15