Instagram Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur

media 3674

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

Türkiye’ de müşteri hizmetleri arayanlar çoğunlukla bilinçsiz kullanıcılar oluyor. İnternet ortamında bunu yaparım, şunu yaptırırım diye şikayet etmek isteyenlerle dolu.

Instagram ve Facebook müşteri hizmetleri, resmi Türkiye’ de her hangi bir temsilcisi bulunmadığından bazı şirketler veya firmalar tarafından sosyal destek hatları üzerinden yardım hizmeti verilmekte. Facebook’ la ilgili çoğu soruna, yasal başvurulara, oyunlarda giriş yapılamama ve tüm şikayetler için yardım alabilirsiniz. Lakin resmi olarak 444 veya 0850 gibi numarası yok.

Aynı zamanda Facebook’ un yardım sayfasında bulunan bölümlere giderek sorununuzla ilgili seçenekleri seçerek konu için bilgi alabilirsiniz. Bazı konularda iletişim form adresleri yer almaktadır. Bu formlarda istenilen bilgileri doldurup başvuru yaptıktan sonra yaklaşık 2-3 gün geri dönüş için beklemeniz gerekebilir. 

Sosyal medya destek hizmeti 11858‘ i arayabilirsiniz.

Facebook’ un çoğu iletişimde kullandığı mail ve başvuru adreslerini yazı sonundaki siteden ulaşabilirsiniz. Neredeyse sorunların %70 için kullanılabilir formlardır. 

teknik destek

Facebook müşteri hizmetleri olmadığından şikayetleri iletebileceğiniz tek yer kendi yardım formları. Yasal konularda adliyeye başvurmanız gerekmekte. Facebook’ ta oluşan hatalar ve yaşanan sorunlara çözüm için hazırladığımız konulara sayfamızdaki facebook kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Facebook iletişim adresleri

Yardım almadan önce ilk bu yazılardan yararlanın. Sorunu yazarken açıklama yapmadan göndermeyin. Örnek hesabım çalındı diyerek yorum bırakılıyor ama bu konuda yaptıklarını yazmıyor. Kayıtlı e-postaya erişim olmuyor mu ve mail’ de çıkan güvenlik adımlarında neler var gibi…

teknik destek

Facebook iletişim bağlantı adresleriyle çoğu konu için başvurunuzu yapabilirsiniz. Nedeni başlıklta olmasa da açıklamasına belirtiniz. Tabi başvuru yapacağınız konuyla alakalı form varsa onu tercih etmenizi öneriyoruz ve tüm adreslerle aynı anda başvurunuz. 

  • facebook.com/help/contact/274459462613911 
  • facebook.com/help/contact/352512044767949
  • facebook.com/help/contact/283958118330524
  • facebook.com/help/contact/357439354283890
  • facebook.com/help/contact/317389574998690
  • facebook.com/help/contact/260749603972907

Facebook iletişim sayfası https://www.andronova.net/facebook-musteri-hizmetleri/facebook-musteri-hizmetleri-turkiye-telefon-numarasi-var-mi-h2595.html

Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur
Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur

Facebook telefon numarası yerine formlarla yapılabilecekler

Facebook ile ilgili hemen hemen tüm sorunlar için yardım isteyebilirsiniz. Bu hat kurumsal Telekom hattı ve ücretlidir.

   1. Facebook ve diğer tüm sosyal medya sitelerinde üyelik oluşturma ve hesap ayarları desteği

   2. Facebook hesapların çalınması yani hacklenmesi sonucundan neler yapılacağını bilmeyenler için tüm bilgiler ve kimlik doğrulamasında geçmek için gerekli öneriler

   3. Facebook giriş yapılamamasına neden olan sorunlara çözüm

   4. Facebook şifre unutulduğunda yapılacak ve alternatif adımların denenmesi

   5. Facebook hesap sıfırlamalarında çıkan sorunlar

   6. Facebook hesabını kapatmada gerekenler

   7. Görüntülü aramalarda yaşanan hatalar

   8. Oyunlara girememe veya şikayet durumları

   9. Kod sorunları ve doğrulamada çıkan hatalar

teknik destek

Bir yanıt yazın