1 Hafta şarjı giden telefon

media 1322

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Cep telefonları günümüzde önemli yere sahip. Bazıları yatarken dahi yanı başından ayırmıyor. Hele bir de internet varsa doyum olmuyor. Peki ya şarj sorunu! Telefonuzun şarj süresi ne kadar gidiyor?

Hayatımızın en önemli parçası haline gelen cep telefonları teknolojik açıdan günden güne gelişiyor. Cep telefonu sektöründe eskiye göre çok büyük yenilikler var. Cep telefonları sadece konuşma ya da mesajlaşma amaçlı değil bilgisayar ve internet amaçlı da kullanılıyor. Bu durum cep telefonları açısından şarj bitme sorununa sebep oluyor. Şarj dayanması için bazı insanlar cep telefonlarındaki bazı uygulamaları kullanmıyorlar.

teknik destek

Evet telefonda en büyük etkenlerden biri şarj kullanım süresi. Ne kadar uzun olursa o kadar rahat kullanım yapılabilir. Peki şarj süresini uzatmak mümkün mü? Android ve iPhone cihazlarda her geçen gün gelen tepkiler üzerine üreticiler gerekli araştırmaları yapıyorlar. Hatta patent dahi aldılar.

1 Hafta şarjı giden telefon

Şarjı bir hafta giden akıllı telefonlar

Son günlerde adından sıkça söz ettiren bir akıllı telefon var. Bu telefonun en önemli özelliğinin şarjının diğer akıllı telefonlara oranla çok daha uzun süre gidiyor olması. Bu telefon 28 saat 50 dakika şarj dayanma süresine sahip olan Lenovo P2.

Expert Reivers adı verilen bir site telefonlar uçuş modun da bulunurken video ve ses kayıtlarını açarak tüm akıllı telefonlar üzerinden test yaparak Lenovo P2 marka telefonun şarj süresinin diğer tüm telefonlardan daha uzun süreli dayandığını kanıtlamıştır.

Akıllı telefonların şarj süresini uzatmak için: Akıllı telefonların en büyük sorunu olan şarj gitme sorunu yeni bir teknoloji ile çözülecek. İngiltere’de bulunan bir teknoloji firması, geliştirdiği “yakıt hücresi” teknolojisi sayesinde akıllı telefonların şarj süresinin bir hafta dayanmasını hedefliyor. Bu teknoloji sayesinde cep telefonlarının en büyük kullanım sorunu olan şarj dayanma süresinin uzatılacağı ve daha kullanılır hale getirileceği düşünülüyor.