En iyi VPN uygulamaları hangileri 2019

media 1341

En iyi ücretsiz VPN uygulamalarından bazılarına yer verdiğimiz yazımıza sizde yorumla ekleme yapabilirsiniz. Genel olarak verdiğimiz programların dışında çok sayıda ücretli de bulunmakta.

teknik destek

IP değiştirme uygulamaları olarak da bilinen VPN uygulamaları akıllı cihazların insanların hayatına girmesi ile birlikte marketlerde yerlerini aldı. Uygulamalar sosyal medya uygulamaları dahilinde erişim yasağı kullanılması durumunda IP değişikliği yapılarak giriş yapılmasına olanak tanıyan bir sisteme sahip.

VPN uygulamaları için Android işletim sistemine sahip cihazlar adına Google Play Store, IOS işletim sistemine sahip cihazlar için ise App Store kullanılabilir.

teknik destek

En iyi VPN uygulamaları hangileri

En iyi VPN programları

Turbo VPN programı: Bu uygulama VPN uygulamaları içerisinde en çok bilinen ve indirilen uygulama olarak yer alıyor. Ücretsiz olarak marketlerden indirilebilecek olan bu uygulama içerisinde yer alan reklamlar her ne kadar kullanıcıyı sıksa da en bilinen uygulama modülü olarak tercih edilebiliyor. WiFi, 3G ve LTE ağlarının tümünde geçerli olan bu uygulama ile IP adresini değiştirerek başka ülkelerin ağından yasaklı olan web sitelerine ve kısıtlı olan uygulamalara anlık erişim sağlanabiliyor.

VPN Proxy Master: En iyi VPN uygulamaları içerisinde yer alan bu uygulama oldukça hoş bir tasarıma sahip. Reklam içeriği üzerinden yapılan IP adresi değiştirme işlemi adına kısa sürede farklı ülkelerin ağlarına bağlanma olanağı sunan bu uygulama Open VPN protokolleri içerisinde yer alan kişisel veri şifreleme işlemini de uyguluyor. Akıllı cihazlar üzerinden yapılan IP adresini değiştirme işlemi için kısa süreli erişim ve uzun süreli kullanım sağlayan bu uygulama en iyi VPN uygulamaları içerisinde yer alıyor.

Diğer VPN programları: ZenMate, HideMyAss, Hotspot Shield ve Ghost VPN.

Son Güncelleme: 31.12.2018 21:08