Smart View ile Samsung ekranı televizyona yansıtma

media 683

Son güncelleme 3 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung telefonu Samsung televizyona yansıtmak için yardımcı bir uygulamaya ihtiyacınız var. Ekran görüntüsü yansıtma programı aynı zamanda kumanda özelliği sunuyor.

Samsung Smart TV’ de kumandaya ihtiyaç duymadan telefonla yönetebilirsiniz. Harika bir Samsung uygulaması olan Smart View ile telefonu kumanda olarak kullanma ve Samsung ekranı televizyona aktarma mümkün. Daha doğrusu Samsung ekranı Smart TV’ ye yansıtma çok kolay.

teknik destek

Mobil cihazları televizyona bağlayabilirsiniz. Telefondaki müzikleri, videoları ve fotoğrafları TV’ ye yansıtarak ailecek keyifle izleyebilirsiniz. Konu hakkında daha önce yazdığımız telefonun ekranını Samsung televizyona aktarma haberine bakmanızı öneriyoruz.

Samsung uygulamasıyla aynı zamanda bilgisayardan dosyaları da TV’ de oynatabilirsiniz. Çok işlevsel bir program olduğunu belirtebiliriz

Cep telefonu aynı anda hem bilgisayara hem TV’ ye bağlayabilirsiniz. Üçü aynı ağa bağlanarak iletişim halinde kalabilir. Bu uygulamayı Android cihazlara ve iPhone cihazlara resmi mağazalarından yükleyebilirsiniz.

Telefonu Samsung TV’ ye bağlama

2011 Yılından 2013 yılına kadar olan Smart TV’ lerde bağlantı işlevi için bağlantıları gösteren bölümden izin vermeniz gerekiyor. 2014 ve sonrası içinse 4 rakama sahip bir şifre girmeniz gerekiyor. Daha doğrusu doğrulamayı sağlayan kodun girilmesi.

Kod girişi bağlantıyı başlatan cihazda ekrana gelecek ve karşı tarafta bu kodu girdiğinde bağlantı gerçekleşecek.

Samsung ekranı Samsung televizyona yansıtma

Bağlantı sırasında bağlantı yapılaması veya bağlantı gerçekleştirilemedi şeklinde bir sorunla karşılaşırsanız cihazınızın modeliyle bize yazmanızı öneriyoruz.

  1. Telefonda veya televizyonda yazılım güncellemenin yapılması gerekebilir.
  2. Uygulama uyumsuzluğu söz konusu olabilir. Deneme yaptığınız TV desteklemiyor olabilir.
  3. İşlem yapmak istediğiniz telefon desteklemiyor olabilir.
  4. TV fişinin çıkarılması ve telefonun yeniden başlatılması gerekebilir.

Smart View ile Samsung ekranı televizyona yansıtmaSamsung ekranı televizyona aktarma


Bilgisayar ve Tabletden TV Görüntü Aktarma Google Chromecast Nedir

Bilgisayar ve Tabletden TV Görüntü Aktarma Google Chromecast Nedir
Son Güncelleme: 24.12.2019 00:30